Mivel etethették még? Mik lehetnek a további kedvenc kajái?
Találtunk egy kutyát valamikor. A száraz tápot nem szereti. A húst igen. Eddig azt hittem hogy semmilyen étel nem tudja igazán lázba hozni, de barátom tegnap evett pálpusztai büdös sajtot és ruszlit. Adott neki pici darabot és a kutya teljesen kész volt, úgy könyörgött utána hogy kapjon még, pedig sosem könyörög a kajáért.
A ruszli a kedvenc kajája, ami ecetbe van áztatva. Ez hogy lehet? Állítólag a kutyák utálják az ecetszagot.
Meg ez a büdös sajt, én nem is bírom a szagát. A barátom szereti, de csak évente egyszer.
Gondolom a régi gazdinak ilyen ízlése volt, és a kutyának is adhatott. Ez a kutya már ismerte, mert úgy jött oda kunyerálni, hogy megérezte a kaja szagát.
Tudom mivel kell etetni egy kutyát, és nem etetem minden hülyeséggel, ne aggódj, csak arra lennék kíváncsi, hogy ha annyira szereti a ruszlit, meg a büdös sajtot, akkor mit szerethet még? Nem azért, hogy utána azzal etessem, hanem csak kíváncsiságból?
De ha ennyire szereti a büdös sajtot, akkor ezt használhatom jutalomfalatnak, kicsi darabokra vágva, mert különben meg totál analfabéta a kutya, semmire nincs tanítva még.
Igen, jutalomfalatként használhatod. De az fura, h a virslit nem eszi meg.
Lehet hogy mindenféle étellel etették. Vagy csak vonzó számára az illata. A madárkakit is szeretik a kutyák, állítólag valami illatanyag van benne, és ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!