S. O. S. Mit jelent az, hogy szedálják a kutyát, és létezik gyenge szedálás?
Halkan jegyzem meg, hogy a probléma attól még megmarad, ez csak tüneti kezelés. Jó, nyilván a szilveszter egy szélsőséges eset, és 2 nap alatt egy kutyával se lehet csodát tenni, ilyenkor egyre többen használják ezt a módszert. Egyébként a szedálás nyugtatást jelent, nyilván vannak fokozatai.
De én személy szerint tartom magam ahhoz, hogy a te hozzáállásod, foglalkozásod, ráhatásod, nagyobb befolyásoló tényező bármilyen kemikáliánál. És a probléma gyökerével foglalkozol, ha kiirtani nem is tudod, de mérsékelni mindenképpen.
Esetleg ha valaki (akár a doki) tud ajánlani valakit, aki alap szinten ért a kutyák pszichéjéhez, (tehát nem kiképző) érdemes tanácsot kérni tőle.
Nem mondom, hogy olcsóbb mint a gyógyszer, de jobb a hatása.
Én ilyet kaptam az egyik ideiglenesem mellé: [link]
Tapasztalatról sajnos nem tudok beszámolni, de ha még meg tudod venni valahol, szerintem megér egy próbát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!