Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladott házzal hogy érhető el...

Eladott házzal hogy érhető el az, hogy utána semmiféle jogi követelése ne lehessen a vevőnek?

Figyelt kérdés

Tehát pl .kitalálja a ház süllyed, ázik, omlik, az elektromos rendszer életveszélyes (a valóság az, hogy ép emiatt ki van jogszerűen kötve, régi alumínium vezetékes s utoljára minden felkapcsolási próbánál lecsapta mert valahol zárlat van de az Elmű csak félmilliós újrahuzalozássál és minősítéssel hajlandó visszakötni ) olyan mértékben gazos hogy megbírságolják s nem bírja rendbe tenni, stb.

Az alap az hogy ez mind igaz, a ház a gyakorlatban is lakhatatlant, de pontosan nem is tudom mi bajai vannak a háznak, mekkora költség lenne a lakhatóvá tétele, felmérni se tudom, de egy vevő ajánl érte annyit amennyiért megválnék tőle. Ellenben mindennemű későbbi jogi követelést ki akarok zárni. (Ha ez nem lehetséges akkor inkább nem adom el hanem felméretem s ha az alapján látok benne fantáziát, akkor magam hozom rendbe)

2019. júl. 20. 14:09
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
ez csak egy példa visszaélésre. és hogy egyesek direkt a visszaélések lehetőségeit keresik.
2019. júl. 20. 20:48
 22/29 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdező te sem vagy 100-as.de nem baj. Mutasd meg egy kőművesnek, ő csípőből felsorol legalább egy tucat hiányosságot. Te szorgosan jegyzetelsz. Ügyvédnek odaadod, aztán ő megírja a szerződést. Bevédi a hátsódat.

Ha kell majd menni a bíróságra, akkor elmégy. Ennyi erővel a villámcsapástól meg a cápatámadástól is félhetsz.

2019. júl. 20. 22:04
 23/29 A kérdező kommentje:
Azért ne említsük egy lapon a cápatámadást a szerződés írással. A cápának vagy a villámnak aztán hiába lobogtatnék egy szerződést. És még én nem vagyok százas...
2019. júl. 20. 22:27
 24/29 anonim ***** válasza:

" És még én nem vagyok százas..."

Ez már az első értetlenkedésednél megfordult a fejében itt mindenkinek!!

2019. júl. 21. 18:08
 25/29 A kérdező kommentje:
Csak annak aki nem fogta fel hogy miről van szó. Az értő olvasással itt gyakran komoly gondok vannak.
2019. júl. 21. 18:16
 26/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk azzal is komoly gond van aki azt várja el, hogy az első néhány itteni választ tényként fogadjam el s ne várjak be további válaszokat.
2019. júl. 21. 18:19
 27/29 anonim ***** válasza:

Tehát, ha pl. az első jó választ ad, akkor vársz még 20 rossz választ, és inkább azokat fogadod el.

Tényleg nagy bajok vannak nálad.

Amúgy szerintem még kisgyerek vagy, hogy állandóan inkább gokartoznál...

2019. júl. 22. 08:33
 28/29 A kérdező kommentje:
Olyanról még nem hallottál, hogy a válaszokat ellenőrzöd?
2019. júl. 22. 09:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Minden adásvételi szerződés tartalmazza az "ismert és megtekintett állapotban" kitételt.Egyébként az olyan hibákért,hiányosságokért ami észrevehető vagy kellő körültekintéssel észrevehető lett volna a vevő szavatossági igényt nem támaszthat.(illetve igen,de úgyis körberöhögik mindenhol pláne egy 50éves háznál)Egyébként minél idősebb egy ingatlan a korból adódó természetes elhasználódás,állagromlás gyakorlatilag bármire ráhúzható.
2019. júl. 23. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!