Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik településre érdemes...

Melyik településre érdemes költözni mostanság, ha nem vágyom már a főváros közelébe?

Figyelt kérdés

Elsődleges szempontok:

- legyen munkalehetőség

- ne egy cigányokkal teli vidéki falu legyen

- lehessen emberi áron venni valami NEM kacsalábon forgó kis otthont (lehetőleg egy kis kertes ház, ami azért még áll)

- ne legyen azért olyan nagyon messze a fővárostól (pl. ne határmenti település legyen)

- ideális otthon egy család számára

- van azért elérhető távolságban kórház, iskolák

2019. júl. 6. 14:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Székesfehérvár vonzáskörzete, de figyelni kell, mert vannak buckalakós települések, de vannak olyanok, ahol nincs egy sem.
2019. júl. 6. 14:19
 2/16 anonim ***** válasza:
86%

Nem értem mit jelent az, hogy "legyen munkalehetőség". Kukásnak mennél vagy belgyógyász főorvosnak?

A végzettséged szerint keress állásajánlatokat, utána lődd be a régiót (pl. X város 50 km-es körzete), és utána lehet válaszolni a kérdésre.

2019. júl. 6. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
88%

Előző vagyok

Pl. Seregélyes, Zichyújfalu

2019. júl. 6. 14:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Közben írt Goldmund, az 1-es voltam.:)
2019. júl. 6. 14:32
 5/16 mindentudó99 ***** válasza:
90%
Az olyan falvakban ahol elérhető közelségben van vannak városok és munka tizen millió alatt normális kertest nem kapsz. Mennyi a keret mit akarsz dolgozni?
2019. júl. 6. 14:55
 6/16 anonim ***** válasza:
Mivel nem írtad hogy melyik országban, ezért tudnám ajánlani hasraütés szerűen Lucerne városkát Svájcban. Véleményem szerint több szempontodnak is megfelel.
2019. júl. 8. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Ha létezne ilyen település, a fél ország oda akarna költözni.
2019. júl. 8. 15:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Pedig vannak ilyen települések, nem is kevés, csak mindenki Budapestre akar költözni, mert az valami "rangot" ad otthon a falusi kocsmában.

2019. júl. 8. 17:51
 9/16 anonim ***** válasza:

#8! Tévedésben élsz. Nem azért akar mindenki Bp-re költözni, mert "rangot" ad.

Ott van még mindig sok munkalehetőség, magyar viszonylatban elfogadható és elérhető egészségügyi ellátás, vásárlási lehetőségek, óvoda-iskolaválaszték és nem utolsó sorban programok....

A néhány vidéki nagyvároson/megyei jogú városon kívül nem igen van "sok". De ha te tudsz, kiváncsi vagyok.

2019. júl. 11. 20:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Hetedíziglen budapesti születésű vagyok, mégis elköltöztem Martonvásárra, dacára annak, hogy Budapesten dolgozom, ott vásárolok, oda járok szórakozni, mert ott van a családom és a barátaim.

A Velencei-tó 10 percre, a Balaton 30-ra van és 20 perc alatt a vonat a Déliben, amikor munkába megyek a SzéllKálmán térre,azaz összesen 30 perc alatt vagyok a munkahelyemen

2019. júl. 11. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!