Melyik településre érdemes költözni mostanság, ha nem vágyom már a főváros közelébe?
Elsődleges szempontok:
- legyen munkalehetőség
- ne egy cigányokkal teli vidéki falu legyen
- lehessen emberi áron venni valami NEM kacsalábon forgó kis otthont (lehetőleg egy kis kertes ház, ami azért még áll)
- ne legyen azért olyan nagyon messze a fővárostól (pl. ne határmenti település legyen)
- ideális otthon egy család számára
- van azért elérhető távolságban kórház, iskolák
Nem értem mit jelent az, hogy "legyen munkalehetőség". Kukásnak mennél vagy belgyógyász főorvosnak?
A végzettséged szerint keress állásajánlatokat, utána lődd be a régiót (pl. X város 50 km-es körzete), és utána lehet válaszolni a kérdésre.
Előző vagyok
Pl. Seregélyes, Zichyújfalu
Pedig vannak ilyen települések, nem is kevés, csak mindenki Budapestre akar költözni, mert az valami "rangot" ad otthon a falusi kocsmában.
#8! Tévedésben élsz. Nem azért akar mindenki Bp-re költözni, mert "rangot" ad.
Ott van még mindig sok munkalehetőség, magyar viszonylatban elfogadható és elérhető egészségügyi ellátás, vásárlási lehetőségek, óvoda-iskolaválaszték és nem utolsó sorban programok....
A néhány vidéki nagyvároson/megyei jogú városon kívül nem igen van "sok". De ha te tudsz, kiváncsi vagyok.
Hetedíziglen budapesti születésű vagyok, mégis elköltöztem Martonvásárra, dacára annak, hogy Budapesten dolgozom, ott vásárolok, oda járok szórakozni, mert ott van a családom és a barátaim.
A Velencei-tó 10 percre, a Balaton 30-ra van és 20 perc alatt a vonat a Déliben, amikor munkába megyek a SzéllKálmán térre,azaz összesen 30 perc alatt vagyok a munkahelyemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!