Budapest melyik legjobb kerülete? Hol érdemes lakást vagy házat nézni?
8ker: Jusson eszedbe, hogy pl. Magyar Nemzeti Múzeum is ott van.
Van persze gázos része, de az nem a teljes kerület, csak kis része.
Mindenkinek más lesz a legjobb, szempontoktól függően.
corvin negyed a nyolcba van,nem?
Eléggé hypeolt hely
A 8.kernek sem minden része kerülendő.
Mint ahogy a 9.kerben is sok rész nem ajánlott. De vannak ott is jó környékek.
20-21 kerületben is egyre több a kisebbség...
A legjobb? Szerintem a 11. kerület.
Phoenix94:
Ja, végülis a Klauzál tér is kellemes környék, ha olyan közegben szocializálódtál. Ok, hogy a Gozsdu, meg a Kazinczy tele van turistával, meg 1500 egy fröccs, de attól még nem lesz biztonságos a környék. Pláne ha 1 utcánál nagyobb távolságba kerülsz a turistaközponttól. Rejtett erőforrásaink ugyanúgy leütnek, meg késsel rabolnak, mint a 8. keményebb részein. Pont az ilyen menő helyekről hazafele botorkáló részegebb arcokra utaznak.
A Corvin negyedet meg hagyjuk már, pont mint a tisztviselőtelep a népliget szájában. Ok hogy csillivilli, de oda valahogy haza is kéne jutni éjszaka :)
A veszély nem garancia arra, hogy minden este baj fog érni.
Engem is csak egyszer raboltak ki, előtte évekig nem engem raboltak ki, sőt azóta sem.
Aztán haveromat is csak egyszer ginázták be, majd fosztották ki majdnem pucérra, előtte 10 évig gond nélkül járta részegen a várost, azóta sem őt ginázzák, hanem mást.
Egy másik spanomat is csak egyszer ütöttek le, azóta nem őt ütik le, hanem minden este mást találnak meg.
Ez mind egyszerűen a pesti belvárosban történt, nem is a nyócker...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!