Melyik a legjobb jyskes paplan? érdemes külön téli és nyári paplant is venni?
Nekem ez bevált. Szétgombolható két "nyárira", együtt a kettő meg olyan, mintha az anyaméhben lennél. És akciózni is szokták, én anno 6500 forintért vettem.
A párna már fogósabb! :)
Kissé háklis vagyok ilyen téren. Hol a puhább, hol a keményebb jön be.
Van Wellpur memóriahabos nagypárnám (a konkrétat nem találtam meg a Jysk-en, de kb ilyen, csak egy picit nagyobb, és van benne egy "hűtött réteg")
A másik pedig egy teljesen sima, alappárna. Poliészter töltettel. Kb. 5-6 éves és már kicsit kezd összeállni benne a cucc. De legalább nem volt drága.
A memóriahabos tényleg nem változott semmit, pedig az is vagy 4-5 éves. Szerintem érdemes párnából többfélét venni, mert nem mindig ugyanazt igényli az ember, de lehet, hogy csak én vagyok így ezzel.
Ha most kellene vennem, lehet hogy a paplanhoz való párnát venném. Magas a töltet, tehát nem az a túl puha verzió lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!