Ti is várjátok a falusi CSOK-ot, és a kamatmentes hitelt?
Nem kötelező élni és enni sem.
Köszi a bs-t.
Bocsi de nagyon sokan nettó butaságot képzeltek a faluról. Nem úgy néz ki a dolog hogy van Budapest, az agglomeráció és az a hely amit falunak hívnak ott van 4 sor ház egy templom meg 2 kocsma. Se bolt se suli se infrastruktúra. Ez nem így van. (persze elő fordul ez is)
Én olyan faluban nőttem fel ahol van jó bölcsi, van jó suli, van 2 orvosi körzet. 3 megyeszékhely között van mindegyiktől 40 perce. Fő útvonal mellett így leghosszabb esetben 30 percenként jár a busz. Autópálya felhajtó 5 percre így az út lényegesebben lerövidül a nagyobb városokba.
Multik a környéken gyakorlatilag mindenkinek van munkája csak az nem dolgozik aki nem akar. És megsúgom... Sok ilyen "falu" van.
Igen, pont ez az átlag. :DDDDDDDDDDD
Ne viccelődjünk már, nyilván van ilyen is amit írsz, de elenyésző számban.
23:
És munkahely van-e?
Cigányok lakják-e?
Van olyan utcátok, ahova a mentő nem mer bemenni?
Az utat 5 évente javítják csak?
Térerő csak egy szolgáltatónál van?
A legközelebbi bolt, ahol nem 400 forint egy liter tej és 600 forint egy kiló kenyér 30 km-re van?
Mert nálunk ezek bizony így vannak. Nem elképzelés, hanem ilyen létezik.
Örülök hogy másfajta falu is létezik. De ahogy másokat lehordasz, hogy hülyeséget beszélnek, valójában te is csak magadból és az egyedi esetedből indulsz ki, miközben nem fogod fel, hogy nem levegőből kapott dolog, hogy nálunk külön állás van arra, hogy valakik védjék a buszmegállókat 0-24-ben, különben a cigány jön és összeszedi és eltüzeli otthon.
Az a vicc, hogy ezeket a kérdéseket én is szörnyülködve olvasom most, az én falumban minden kérdésednél a rosszabbik válasz jellemző, aztán 20 km-re vagyunk Pesttől, nem a világ végén.... képzelem, a semmi közepén mennyire tuti lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!