Város melletti falusi telket mennyi idő alatt lehet eladni?
Nincs rá szabály.
Fel lehet tenni a kérdést, hogy melyik város, mit jelent az, hogy mellette, mennyire "kapós" a falu, és milyen infrastruktúrával rendelkezik.
És még így sem lehet rá mondani semmit.
Egyetlen egy dolgot tudok: a 2500m2-es telek az túl nagy manapság, nem szeretik az emberek. Szerintem én akarok egyedül ekkorát. Mindenhol azt látom, hogy befüvesíti, mert kertet nem akar. Ami még szebb, mikor a kisebb telket letérkövezik. Hogy még füvet nyírni se kelljen. (Nem értem: minek kertes ház annak, aki bent kotlik egész nap, véletlen levegő ne érje, és semmilyen zöldfelületet nem akar a kertbe, mert azt nézi, hogy azzal munka- gond van, nem azt, hogy merő véletlenségből egészséges, legalább a fű :( . Persze ez az én problémám).
Visszatérve a problémára: nem tudom mekkora a falu, miket építenek ott, esetleg építenek-e sorházat, vagy kisebb társasházat. A telekméret miatt. Az önkormányzatnál a rendezési tervben meg lehet nézni, milyen magasságú építmény engedélyezett, egyebekben mennyire beépíthető a telek (%).
FEnti kettőből ki lehet találni, hogy lehet-e úgy hirdetni, hogy alkalmas sorház/ikerház/társasház építésére.
Mert még az ikerház opció lehet.
Ha nem, akkor még az a kérdés, hogy megosztható-e, esetleg két utcára nyílik-e. Ha lehet belőle két kisebbet csinálni (akár az új tulajnak), sokkal könnyebben eladható.
1 utcára nyílik. És keskeny de hosszú a telek, ezért nem gondolom, hogy ikerházat vagy sorházat épülnének rá. Esetleg lehetne rá raktárat építeni ipari területnek. De ahhoz a szomszédoknak is lenne beleszólása.
Én is egyetértek veled, hogy minek az olyannak kertes ház, aki letérkövezi az udvart és ki sem bújik a házból. Most jelenleg füves az egész terület, csak kaszálni kell időnként.
Megyeszékhely melletti faluban van.(Zalaegerszeg mellett) Eléggé felkapott lett a település, mert egyre több házat építenek mostanában.
Bagod, Andráshida?
Ha családi házas övezetben van akkor lehet hogy el lehet adni. Sokat számít a pontos elhelyezkedés. De tényleg túl nagy.
Az jó, ha Egerszeg közel van, munkahelyre bejárás megoldott lenne. Biztos vannak városból kiköltözni vágyók, mint mindenhol, itt a csok, stb. Mifelénk van olyan sorház, hogy egymáson járnak át, befelé nyúlik a telken a sorház, utólag már nem szeretik. Úgy lehet ikerházat oda, hogy egyik oldalon az egyiknek van bejárata, másikon a másiknak.
Mindenhol van kijelolt iparterület, olyat házak közé nem engednek, csak lakáscélút.
Nézd meg a rendezési tervet önkormányzatnál (neten is fent lehet, egyébként nyilvános), az legyen az első. Akkor már tudod, hogy miként hirdetheted.
 "Zalában főút melletti (zajos), infrastrukrúrától messze (nem mindenkinek van kocsija) csak egy telek 6 millió? Sok sikert"
Te butaságokat írsz. 6 km-re van a városközpont. Az neked messze van? A legközelebbi munkahelyek 2 km-re vannak a falutól. Neked sok a 6 millió? Elárulom, hogy ugyanez egy városban 15 millió lenne.
És ebben a faluban 5000 nm területet is hirdetnek 21 millióért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!