Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol találok ilyen falut?

Hol találok ilyen falut?

Figyelt kérdés
Szűkítettem a kört és keresek olyan kis falut aminek a lakónépessége 150-500 Fő között van. Ország egész területén nézelődnék. Sem iskola, sem óvoda, sem orvosi stb nem fontos! Illetve ne horror áron legyen ingatlan. Felújítandót és max 5millióig keresek. Minél távolabb a városoktól annál jobb. Roma mentes környezet, illetve a környező falukban is max elenyésző számban legyenek. Hiszem, hogy található ilyen kis falu a mai világban még. Senki ne keresse a miérteket, valászom az rá MERT! Szóval csak olyan írjon aki tud is ajánlani.

2019. máj. 19. 14:25
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Valkonya.
2019. máj. 19. 14:34
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, valószínű akkor te írtad az előző kérdésemhez ezt a falut. Próbálok össze gyűjteni jó párat, hogy el tudjak indulni valamelyik irányba de eddig nagyon semmi...
2019. máj. 19. 14:35
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem! Ahhoz én írtam.
2019. máj. 19. 14:42
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Én nem válaszoltam pár éve ilyen kérdésre. Amúgy Zalában vannak ilyen kis eldugott falvak. Pl. Oltárc, Obomak. Kistolmács már nem annyira eldugott, de meseszép helyen van. Én 300 km-re lakom onnan, de éveket töltöttem Zalában, és nagyon megszerettem azt a vidéket. A nyugdíjas éveimet szeretném majd ott valahol tölteni.
2019. máj. 19. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Nézegesd ezt a KSH-s régebbi oldalt, megyékre bontva tudod végignézni az összes települést.

[link]

2019. máj. 19. 15:26
 6/15 A kérdező kommentje:
Na ez szuper. Köszönöm
2019. máj. 19. 15:34
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Szil, Páli,átmenő forgalmas, Vásárosfalu cuki, Edve, jó környék. Ha szépet is mint táj, akkor Pécs környékén keresgélnék. Sopron környéke, gyönyörűek ahogy átlátni az osztrák hegyekbe.
2019. máj. 19. 16:48
 8/15 anonim ***** válasza:
83%

5-ös, ez nagyon klassz, amit belinkeltél, de van egy kis szépséghibája: csak azoknak az adatait tartalmazza, akik annak vallották magukat.

De ha nem vallja magát annak, akkor statisztika szerint nincs is azon a településen - oszt mégis van :-)

Persze nyilván tájékoztató jellegnek nagyon megfelel ez az oldal - azt hiszem, el is mentem :-)

2019. máj. 19. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Nagykanizsai vagyok. Valóban itt van a környéken Oltárc is és Obornak is. Obornakon talán 3 család ha lakik... De ők mind kisebbség. Ha már zala megye, akkor így egyből Dusnok jutott eszembe, az is kis zsák falu.

Valkonya egy erdő közvetlen közelében van, sőt ha jól rémlik talán bent van az erdőben. Homokkomárom, Börzönce és Kámáncspuszta is kicsi falu, szintén zalában. Viszont az Őrség fele is vannak kis falvak.

2019. máj. 19. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp Dunántúl, ott jellemzőek az ennyire aprófalvak.

Kicsit tévedtem mondjuk, mert a link szerint BAZ megyében is, az kiesik. Cikk alja:

[link]

2019. máj. 24. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!