Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol találok ilyen falut?

Hol találok ilyen falut?

Figyelt kérdés
Szűkítettem a kört és keresek olyan kis falut aminek a lakónépessége 150-500 Fő között van. Ország egész területén nézelődnék. Sem iskola, sem óvoda, sem orvosi stb nem fontos! Illetve ne horror áron legyen ingatlan. Felújítandót és max 5millióig keresek. Minél távolabb a városoktól annál jobb. Roma mentes környezet, illetve a környező falukban is max elenyésző számban legyenek. Hiszem, hogy található ilyen kis falu a mai világban még. Senki ne keresse a miérteket, valászom az rá MERT! Szóval csak olyan írjon aki tud is ajánlani.

2019. máj. 19. 14:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
Somogybabod
2019. máj. 28. 21:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Moha
2019. jún. 7. 23:41
 13/15 anonim válasza:

Nádasdladány, Újfalu illetve Jenő.

Nyugis a környezet óvoda és álltalános suli, illetve orvosi rendelő és gyógyszertár is van NL.-ben.

Újfalu csak egy nagyon hosszú fő utcából álló falucska.

Jenőben van ovi és állt. suli is(igaz csak alsó tagozat). Orvosi rendelő is van.

Tudom ezeket a dolgokat nem kérdezted és nem nagyon szempont, de leírtam. Itt vannak kissebségiek, de nem sok. Közel van a vannak a városhoz(fél óra busszal), a buszjáratok hétköznapokon félóránként-óránként járnak. Ez a három falu egymás szomszédságában található meg. Annyi az egész, hogy Jenőben mostanában néhány háztulaj azt képzeli, hogy az ő háza a legszebb és horibilis összeget kérnek érte, de ez a másik kettő faluban is felllelhető, igaz nem annyira.

2019. nov. 17. 15:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Előző, azt hittem túlzol az árakkal, de rákerestem, és tényleg magas. A falusi csok miatt van amúgy, ami felverte az árakat, nyilván Jenő rajta van a lehetőségek listáján.

Kérdező, amúgy találtál?

2019. nov. 17. 17:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sokat keresgéltem, volt sok hely autóval is mentem " terepszemlét " tartani. Sajnos nem találtam még. Sok soká roma társadalom helyenként. Viszont le szűkítették zsák falvakra a keresésemet és max 400 fő lakosságig. Karácsony után tervezem újra a nézelődést. Tavasztól legkésöbb már a felújításokkal szeretnék foglalkozni, viszont nem egyszerű. :(
2019. dec. 22. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!