Hol találok ilyen falut?
Nádasdladány, Újfalu illetve Jenő.
Nyugis a környezet óvoda és álltalános suli, illetve orvosi rendelő és gyógyszertár is van NL.-ben.
Újfalu csak egy nagyon hosszú fő utcából álló falucska.
Jenőben van ovi és állt. suli is(igaz csak alsó tagozat). Orvosi rendelő is van.
Tudom ezeket a dolgokat nem kérdezted és nem nagyon szempont, de leírtam. Itt vannak kissebségiek, de nem sok. Közel van a vannak a városhoz(fél óra busszal), a buszjáratok hétköznapokon félóránként-óránként járnak. Ez a három falu egymás szomszédságában található meg. Annyi az egész, hogy Jenőben mostanában néhány háztulaj azt képzeli, hogy az ő háza a legszebb és horibilis összeget kérnek érte, de ez a másik kettő faluban is felllelhető, igaz nem annyira.
Előző, azt hittem túlzol az árakkal, de rákerestem, és tényleg magas. A falusi csok miatt van amúgy, ami felverte az árakat, nyilván Jenő rajta van a lehetőségek listáján.
Kérdező, amúgy találtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!