Mi szólnál hozzá, ha munkásszállás költözne melléd a szomszéd lakásba?
Figyelt kérdés
#Munkásszállas
2019. jún. 18. 23:40
21/30 A kérdező kommentje:
Most bekopogtak,hogy mikroban meg tudnam- e melegiteni a kajajukat az elobb...
Nincs mikrom.
2019. jún. 19. 19:19
22/30 anonim válasza:
Hol laksz te ilyen szomszédokkal, csak nem a VIII-ban?
23/30 A kérdező kommentje:
Majdnem,az ut tuloldala mar VIII.😄
2019. jún. 20. 16:50
24/30 anonim válasza:
Nem irigyellek szomszédok tekintetében :)
25/30 A kérdező kommentje:
Biztos el vagyok atkozva, torok atok.
Also szomszed boszorkany volt,aki elkotozott,mert recsegett a parkettam
2019. jún. 20. 17:45
26/30 A kérdező kommentje:
De meg a felso szomszeddal hogy meg vagyok aldva! Alberloknek adjak ki,minidg mas a felso szomszedom,mindegyikkel ujra es ujra megvivni a harcot!
Meg egyszer az eletbe nem koltoznek olyan lakasba,ahol laknak felettem. Ha lesz majd penzem elkoltozni.
2019. jún. 20. 17:48
27/30 A kérdező kommentje:
A mukasszallas helyen tokjo szomszedom volt 25 evig. Az jo szomszed volt nagyon,csak meghalt most.
Es ezt nem csak utolag mondom,akkor is ertekeltem,amig elt.
2019. jún. 20. 17:50
28/30 A kérdező kommentje:
Ugy latszik, a munkaszallason valami nem stimmel, ma jottek hozzajuk a rendorok...mit akarhattak?
2019. jún. 20. 17:58
29/30 A kérdező kommentje:
Elozo felso szomszed alberlo meg ugy lepkedett,mit egy tonnas terminator,mar lefotoztam a repedeseket a mennyezeten, hogy figyeljem,hogy nagyobbak lesznek- e,terjednek- e, dokumentelva legyen baj eseten. Vagy Ot evig itt lakott. Ejjel is lepkedettm,hajnalbsn is,nappal is,mindig.nem tudom,mikor aludt.
2019. jún. 20. 18:02
30/30 anonim válasza:
Alapvetően nem szabadna engedni hogy ilyen elemek beköltözhessenek társasházi lakásokba. Van erre számos megoldás. Munkásszállások, mobilkonténerek az építkezések területén de nem szabadna hagyni illetve közgyűlésen megszavazni hogy a lakástulajdonos a lakók kérésének megfelelően nem adhatja ki vendégmunkásoknak a lakást, több szempont miatt sem eleve nem biztonságos már az h jelen vannak az országban. Ezek a szőrőstalpú alulszocializálódott nyomornegyedekből kikerült elemek nem tudnak integrálódni egy budapesti polgári lakóközöséggel veszélyeztetik a lakókat és a környéket is. Potenciálisan veszélyt jelentenek, rablások betörések lakókkal való kötözködés. Nagyon elítélem mert a közelünkbe is ezt tették másik házba hála de a környéken mindenki fel van háborodva. Koszolnak köpködnek az utcán olyan koszosak büdösek h az ember a kilincset nem fogja meg utánuk.A boltokba is amit leművelnek sorolhatnám mi megy itt mióta épül a nem tudom milyen irodaház. Teljesen le van züllesztve a környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!