Mi szólnál hozzá, ha munkásszállás költözne melléd a szomszéd lakásba?
Barmelyik nap megtortenhet, mint derult egbol a villamcsapas.
Nalunk is igy volt!
Szomszed varatlanul meghalt,de mig a korhazban volt,mar itt is laktak a roman komuvesek ,mar el is volt adva a lakas kozben.
Senki nem érti Achilles poénját? Miért lett lepontozva?
Amúgy nem érdekel hogy ki költözik a szomszédomba. Csak mert páran ott laknak, az attól még nem munkásszálló. Azt hittem egy húszlakásos komplexum épült mellétek mint munkásszálló.
Nem érdekelnek a szomszédok, nem unatkozom túlságosan ahhoz hogy érdekeljenek.
Laktam ilyen lakás fölött. Alapvetően nem zavart volna, hiszen ugyanaz a testvérpár bérelte a lakást évekig (ez nem munkásszálló). Ukrán vendégmunkások.
Ami zavart az az, hogy panel lakás volt és teljesen más életstílust képviseltek, mint én. Pl. bömböltették az ukrán népzenét éjfélig, vagy alapvetően a hangszínük is annyira dörmögős és három fokkal hangosabb, hogy olykor megtudtam volna tőlük őrülni. Ha megérkezett a pereputty látogatóba, akkor meg aztán igazán balkáni volt a hangulat otthon 1-2 hétig. Alapvetően nem lett volna bajom velük, így volt. Lemenni nem mertem törékeny nőként szólni nekik, egyrészt mert ez az alap hangszínük, úgysem változtatott volna semmin. Másrészt mert elég ijesztő feje volt amúgy mindkettőnek. Szerencsére ritkán futottunk össze. :)
5: Az, hogy egy Társasházban a népsűrűség általában 50-200 nm/ fő, és az ún, munkásszéllás lakásban meg 2 nm/fő.
sok lakásban nincs vízóra, nem lakószám szerint fizetik a lift, víz, stb. költségeket a tulajdonosok, hanem nm szerint. Vili?:)
Tehát a putri beköltözik a palotába, és még ráadásul a többiek fizetik a költségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!