Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi szólnál hozzá, ha munkásszá...

Mi szólnál hozzá, ha munkásszállás költözne melléd a szomszéd lakásba?

Figyelt kérdés

#Munkásszállas
2019. jún. 18. 23:40
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Mig meg nem tortenik veled,nem tudod,milyen dolog ez...
2019. jún. 19. 11:48
 12/30 A kérdező kommentje:

Ezt igy szoktak hivni,hogy munkásszállás,az ilyet,akkor is,ha csak egy lakasról van szó. Nekem is új ez,de Interneten tajekozodtam.

Ez most divat az egesz orszagban,csaladi hazas es tarsashazas ovezetben is,barkivel megtortenhet barmikor.

2019. jún. 19. 11:51
 13/30 A kérdező kommentje:
Nagy,polgari lakasba akar otven embert is be tudnak zsufolni,vagy meg tobbet.
2019. jún. 19. 11:55
 14/30 A kérdező kommentje:
Igazabol nem tudom ,hogy romanok- e,mondhattam volna kissebbsegit is,de teny,hogy kb. a legszegenyebb telepulesekrol szedtek ossze oket,ránézésre es igen, azt hiszem ez találó,eléggé más életstílusúak.
2019. jún. 19. 12:03
 15/30 A kérdező kommentje:
Ugy is feltehettem volna a kerdest,mit szolnal, ha otven cigany bekoltozne a szomszedodba.
2019. jún. 19. 12:05
 16/30 A kérdező kommentje:
Ezt meg lehet fokozni: nagyreszuk minden heten valtozik,regiek elmennek,ujak jonnek. Joszomszedi viszony kialakitasa igy hogy?...
2019. jún. 19. 12:07
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi jó környéken lakunk, de amikor szemben vendégmunkások dolgoztak, egyik reggelre összeszedtek mindenünket ami mozdítható, a zárt udvarunkból. Aztán vége lett az építkezésnek és rend lett. Rettenetes szutykok voltak, nem is tudom honnan szedték őket. Rendben van hogy munkás, de büdösek, hangosak, trágárak és lopnak.
2019. jún. 19. 12:12
 18/30 A kérdező kommentje:
Mi szo szerint centikre vagyunk egymastol. Korfolyosos haz. A bejarati ajtajuk es az en egyetlen ablakom kozott 50 centi tavolsag van. amugy kint elik az eletuket a folyoson,reszben az ablakom elott.amig nem reklamaltam,teljesen az ablakom elott élték,elso heten. Vagyis rendesk voltak,ok kerdeztek meg,tobbszor is,hogy nem zavarnak- e valamivel,akkor mondtam nekik,hogy,hat,de. Azota csak az ujak allnak az ablakom ele neha. Most kicsit arrebb allnak.Ennek ,mondjuk tökre örülök,mert egesz nap dolt be a fust a szobamba,konyhamba,ahol van otven ember,ott ketto- harom,mindig epp kimegy ragyujtani,folyamtosan itt allt mindig valaki.
2019. jún. 19. 12:44
 19/30 A kérdező kommentje:

Most meg kitergettek tegnap a korlatra,ugy,hogy jutott az en ablakom ele is. Eleg ciganyul nez ki.

Az a helyzet,hogy minden aprosagert nem akarok szolni nekik,mert : ahol semmit se lehet,ott mindent lehet.

Az meg rosszabb volna,ha vennenek egy ruhaszaritot,es az amugy is keskeny,egymetres folyosora kiraknak,es a falhoz simulva kellene kozlekednem,hat,az a halalom lenne.

De odabent negyfal kozott,mondjuk szarithatnak ruhaszariton,mint mas rendes ember.

2019. jún. 19. 12:54
 20/30 A kérdező kommentje:

Masik oldali szomszedom meg egy pszichopata,elobb is koszonok neki,hangosan,kedvesen,oszt csak nez...nagy szigoruan,mintha a fonokom lenne,olyan nagyonvigyazzamagadra,ocsem- nezessel!

Nem tudom,ez is mit kepzel magarol. Ket honapja tobbszor is idevizelt valami allat az ajtom mele,oszt szoltam neki kedvesen,udvariasan,,hoy ne engedje mar a folyoson a kutyajat szabadon maszkalni.szerintem azer van megsertodve.

2019. jún. 19. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!