Mi szólnál hozzá, ha munkásszállás költözne melléd a szomszéd lakásba?
Ezt igy szoktak hivni,hogy munkásszállás,az ilyet,akkor is,ha csak egy lakasról van szó. Nekem is új ez,de Interneten tajekozodtam.
Ez most divat az egesz orszagban,csaladi hazas es tarsashazas ovezetben is,barkivel megtortenhet barmikor.
Most meg kitergettek tegnap a korlatra,ugy,hogy jutott az en ablakom ele is. Eleg ciganyul nez ki.
Az a helyzet,hogy minden aprosagert nem akarok szolni nekik,mert : ahol semmit se lehet,ott mindent lehet.
Az meg rosszabb volna,ha vennenek egy ruhaszaritot,es az amugy is keskeny,egymetres folyosora kiraknak,es a falhoz simulva kellene kozlekednem,hat,az a halalom lenne.
De odabent negyfal kozott,mondjuk szarithatnak ruhaszariton,mint mas rendes ember.
Masik oldali szomszedom meg egy pszichopata,elobb is koszonok neki,hangosan,kedvesen,oszt csak nez...nagy szigoruan,mintha a fonokom lenne,olyan nagyonvigyazzamagadra,ocsem- nezessel!
Nem tudom,ez is mit kepzel magarol. Ket honapja tobbszor is idevizelt valami allat az ajtom mele,oszt szoltam neki kedvesen,udvariasan,,hoy ne engedje mar a folyoson a kutyajat szabadon maszkalni.szerintem azer van megsertodve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!