Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Szerintetek kapnánk hitelt?

Szerintetek kapnánk hitelt?

Figyelt kérdés
Jövőre házat szeretnénk venni. 3 millió önerőt tudunk belerakni és kellene 10millió hitel. Párom kamionozik netto bevétele havi 400k. De van egy olyan bibi, hogy bejelentve viszont minimálbérrel van a többit borítékba kapja. Ház vétel előtt nem tervezünk esküvőt sem nem tudom így az én keresetem számít e. Nos, van e esély a hitelre? (Csok nem jön szóba, ugyanis majd 1 gyereket szeretnénk es ha megvan majd akkor igénybe venni a rá járó támogatást) válaszokat előre is köszönöm!
2019. jún. 12. 00:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Számít a te kereseted is. Ha minimálbérre van bejelentve, akkor azt fogják nézni és arra egyedül tuti nem kap 10 millió hitelt. Ne felejtsd el, hogy vannak még mindenféle egyéb költségek is. Nem tudom a te béred mennyi havonta, adóstárs lehetsz. de ha az is ilyesmi, akkor nem tartom valószínűnek, hogy kapnátok 10 milliót.
2019. jún. 12. 01:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet próbálni az újonnan vásárolt házat zálogfedezetként bevonni a hitelbe, akkor megkapjátok a hitelt.

De ezt pontosan érdeklődjétek meg a banknál!

2019. jún. 12. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Jelzálogot mindenképpen tesznek rá, ez nem kérdés. Számít a te kereseted, hiszen a párodnak papíron annyira kevés a jövedelme, hogy egyedül biztosan nem fog ennyi hitelt kapni. Adóstárs bevonása kell. Lehetőleg jól kereső.

A bank első körben a pénzét akarja látni, a zálogjog csak azért van, ha az adósoktól nem várhat már semmit, akkor az ingatlanra teszi rá a kezét. Neki ez biztosíték.

2019. jún. 12. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:
22%
CSOKHITEL + KAMATMENTES BABAVÁRÓ! Ez a mai trend, ti miért nem éltek vele.
2019. jún. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!