Feltünően olcsón hirdetnek lakást egy környékhez viszonyítva, magánszemély, bukta lehet?
Figyelt kérdés
Az adott kerületben 24-25 milliótól kezdődnek a lakások, ő 5-tel olcsóbban árulja, friss hirdetés. Valamilyen lehúzás lehet?2019. máj. 10. 13:18
21/24 A kérdező kommentje:
Elolvastam természetesen! Látatlanban egy forintot nem adok én semmiért. Csak úgy vagyok vele, hogy egy esélyt megérhet, lehet tényleg sürgősen kell neki az a xx millió.
2019. máj. 10. 17:29
22/24 anonim válasza:
Pont én is egy ilyet láttam, olcsóbban
23/24 anonim válasza:
22-es vok: tanakodom lehet nincs kifizetve a panel program vagy sürgős eladás
24/24 Electra88 válasza:
Szia!Nem biztos,hogy becsapás a hirdetés. Igaz mi nem Pesten, hanem Vácon kerestünk lakást 2 éve. Szinte az összes hirdetést ingatlanos hirdette 14-16 millió között voltak ezek az ingatlanok. Azokról volt kép feltéve. Megláttunk egy magán hirdetest ő 12millióért árulta,nem volt kép róla...úgy voltunk vele ha már elutaztunk Vácra nézzük meg azt is,veszteni valónk nincs. Beléptünk a lakásba és rögtön beleszerettünk. Nem mutattuk a tulaj fele hogy hú de odavagyunk az ingatlanért, utána elmondtuk neki hogy néztünk pár lakást még átgondoljuk. 2 nap múlva felhívtuk telefonon és bepróbálkoztunk, hogy max.10milliót adnánk érte. Kértek 2 nap gondolkodási időt, de belementek. Gondolom sürgős volt nekik az eladás,de így jól jártunk...kb.1 milliót ráköltöttünk azóta...kifestés,pár javítattás de most 20-23 millióért lehetne eladni ha elakarnánk. Persze légy körültekintő és ügyvéd előtt intézz mindent,mi is így tettük. Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!