Feltünően olcsón hirdetnek lakást egy környékhez viszonyítva, magánszemély, bukta lehet?
Szerintem Te a TakarNet Ügyfélszolgálatra gondolsz ahol valóban nem adnak telefonon semmilyen infót.
Amit én írtam linket az nem telefonos lekérdezés, hanem Te adatbázisból lekéred a papír alapú tulajdonlapot és kinyomtatod.
OK. Akkor látom képben vagy. Az eladó szerezze be a nullás papírokat a közművektől és a közös képviselőtől is, hogy nincs tartozása.
Nemrégen volt egy olyan ügyem, hogy az eladott lakásban a Főkétüsz lezárta a vizmelegítőt,mert a kémény rossz volt. A kémény bélelése mint tudjuk több MFt is lehet. Az eladó íg akart megszabadulni.
Nagyon meg kell nézni, hogy minden engedély rendben van-e.
Ez egy panel, szóval lényegében távhő, elmű, díjbeszedő.
Csak valahogy nekem ez olyan tündérmesének tűnik, hogy ilyen olcsón adják :D De lehet, hogy tényleg szabadulni akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!