Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Feltünően olcsón hirdetnek...

Feltünően olcsón hirdetnek lakást egy környékhez viszonyítva, magánszemély, bukta lehet?

Figyelt kérdés
Az adott kerületben 24-25 milliótól kezdődnek a lakások, ő 5-tel olcsóbban árulja, friss hirdetés. Valamilyen lehúzás lehet?

2019. máj. 10. 13:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Szerintem Te a TakarNet Ügyfélszolgálatra gondolsz ahol valóban nem adnak telefonon semmilyen infót.

Amit én írtam linket az nem telefonos lekérdezés, hanem Te adatbázisból lekéred a papír alapú tulajdonlapot és kinyomtatod.

2019. máj. 10. 14:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem, én úgy értettem, hogy ott van nálam az okostelefon, mobilinternet, felmegyek az ügyfélkapura és ott leellenőrzöm :) Igen, egyből foglalózni valóban őrültség lenne. Ha közműveknél tartozás van viszont azt csak bizonyos összeg felett tüntetik fel, ha már végrehajtóhoz kerül az ügy, úgy tudom.
2019. máj. 10. 15:03
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

OK. Akkor látom képben vagy. Az eladó szerezze be a nullás papírokat a közművektől és a közös képviselőtől is, hogy nincs tartozása.

Nemrégen volt egy olyan ügyem, hogy az eladott lakásban a Főkétüsz lezárta a vizmelegítőt,mert a kémény rossz volt. A kémény bélelése mint tudjuk több MFt is lehet. Az eladó íg akart megszabadulni.

Nagyon meg kell nézni, hogy minden engedély rendben van-e.

2019. máj. 10. 15:09
 14/24 A kérdező kommentje:

Ez egy panel, szóval lényegében távhő, elmű, díjbeszedő.

Csak valahogy nekem ez olyan tündérmesének tűnik, hogy ilyen olcsón adják :D De lehet, hogy tényleg szabadulni akar.

2019. máj. 10. 15:12
 15/24 A kérdező kommentje:
Meg közösköltség persze.
2019. máj. 10. 15:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy egy elviselhetetlen szomszéd van és tényleg menekülne onnan, mindenáron. A panel elég zajos.
2019. máj. 10. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű csalás. Van benne egy kamu közjegyző, egy külföldön lakó tulaj, és sürgősen kell fizetni, mert van más érdeklődő is. Olvass utána a neten!
2019. máj. 10. 16:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
2019. máj. 10. 16:27
 19/24 A kérdező kommentje:
Nekem semmit nem mondott telefonban, főleg olyasmit nem, hogy előre kell utaljak meg ilyenek, csak hogy meglehet tekinteni 20.-a után. De igen, gyanakvásra ad okot, hogy ennyivel olcsóbb, még ha 1-2 millióval lenne olcsóbb, azt mondom jól van. De egy próbát megér
2019. máj. 10. 17:17
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért olvasd el a #18-asban lévő cikket. Ha valami hasonlót tapasztalsz, azonnal fordulj a rendőrséghez. És foglalót csak saját ügyvédnél tegyél letétbe.
2019. máj. 10. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!