Ha egy félbemaradt építkezést eladnak, a vevőnek mi a kötelezettsége?
Figyelt kérdés
Be kell fejeznie az építkezést (meglévő vagy új tervek alapján), vagy le kell bontania, vagy úgy maradhat, vagy mitől függ?2019. máj. 8. 16:27
11/12 anonim válasza:
10-es, nem tudom pontosan, mert nagyon régen dolgoztam a szakmában, és azóta vâltozhattak a jogszabályok. Nem mindegy az építkezés helye, hogy milyen besorolású övezetbe tartozik. Pl. Műemlék alatt védett lakóövezet, kertvárosi beépíthetőségű lakóövezet, zártsorú beép....stb.
Falun otthagyhatod félkészen ameddig akarod, de az előbbiekben felsorolt övezetekben lehet hogy köteleznek az építkezés befejezésére záros határidőn belül.
12/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mivel eltérőek a vélemények (szerintem be kell fejezni, de mérget nem vennék rá), azt ajánlom, hogy keresd fel az engedélyező hivatalt és érdeklődj náluk. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!