Ha egy félbemaradt építkezést eladnak, a vevőnek mi a kötelezettsége?
A vétellel átvetted a jogokat és a kötelezettségeket is.
Ha változtatni akarsz az építkezési engedélyben feltüntetett adatokon feltételeken, új eljárást kell indítanod.
Vettél egy félig kész épületet, aminek felépítése bizonyára engedélyezett volt. Ezt be kell fejezned.
Ha nem tetszik és le akarod bontani,akkor bontási engedélyt kell kérned (de akkor miért vetted meg?). Ha újat akarsz a helyén építeni, terveztesd meg, kérj rá engedélyt és építsd. Nem értem, miért így akarod. Vagy nem ezt akarod? Akkor mit akarsz?
Bírom a feltételezgetéseket :)
A kérdésemre vártam volna választ, pl. hogy nem maradhat ott a félig kész állapot, ilyen lehetőség nincs, mert megbírságolják, elbontatják, mittudomén.
Az előző hozzászóló mintha azt sugallná, hogy az általa felsoroltakon kívül nincs más lehetőség, de ez nem lett kimondva (leírva).
Írd már le végre, légy szíves, hogy mi a bajod és ne rébuszokat irkálj nekünk, hogy nekünk kelljen kikövetkeztetni, amit írni kartál.
Írásoddal ellentétben, én minden kérdésedre adtam választ:
A vevő kötelessége a félig készen vett házat befejezni. Ezt magad is írod. Ha mást akar építeni, azaz nem ezt akarja folytatni, akkor bontási engedélyt kell kérnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!