Környék vagy a lakás fontosabb?
Újbudán éltem eddig,de úgy hozta a sors,hlgy Óbudára költöztem át.
Mindenki ódákat zeng arról,hogy milyen jó ez a rész. Hág nem tudom...szerintem 80-90%-ban öregek vannak mindenhol, a közlekedés katasztrófa és valahogy mimden messze van,hiányos.
Viszont a lakásomat imádom..
Újbudán a lakás volt kevésbé jó,viszont imádtam az egész környéket,közel volt az Allee,minden,valahogy sokkal otthonosabban éreztem magam.
Itt Óbudán alig várom hogy beérjek a lakásomba. Vásárolni, stb,mindent csinálni visszajárok Újbudára a bevált helyekre,Óbudán kb csak a lakásan tartózkodok.
Szerintetek melyik a fontosabb,a lakás vay a környék?
22N
Mi agglomerációban éltünk és élünk most is. Teljesen más környéken vettünk lakást, mint ahol évekig béreltünk. Vérzett a szívem, de az ember pénztárcája nagy úr.
Számunkra fontos volt a jó közlekedés és a munkahelyeink könnyű megközelítése. Ezen felül szerettünk volna modern lakást, jó elrendezéssel. Mindent megkaptunk, ami alap elvárás volt, de a környék sz*r. Nehéz megszokni az újat. A régi helyünkön tudtuk hol az orvos, posta, kormányablak, kis bolt, hétvégén is nyitva tartó kisbolt, fodrász, kedvenc pékség, jó étterem, rendes zöldséges. Megszoktuk, szerettük. Itt is van minden, csak távolabb és nehéz volt mindent előről kezdeni, újra felfedezni, megtalálni a "jól beváló" helyeket.
Ettől függetlenül mi nagyon szeretjük a lakásunkat és eszünk ágában sincs visszajárni a régi környékre vásárolni. Mindent meg lehet kapni itt is, csak meg kell találni hol. Az elején a bérleményünkben is ugyanilyen furán éreztem magam... Aztán minden kialakult.
Érdekes,hogy feltetted ezt a kérdést..hiszen:
-albérletben élsz Óbudán, egyelőre nincs más választásod
-ha lakást veszel -írod-biztos,hogy Újbudán választasz
-odajársz vásárolni, ott vannak a barátaid..
Egyértelmű, Te nem szeretsz ott lakni ahol most laksz, elvágysz onnan, de most ez a lehetőséged. Majd változtatsz gondolom ha tudsz. Ennyi.
Tehát szerintem nincs is kérdés Benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!