CSOK van a házon meg lakáshitel, lehetőség van-e elcserélni ugyan abban az értékben mint amennyit ér az enyém?
Igen, csak körülményes.
Mi is csináltuk.
Remélem, az újnak is lesznek feltételei, és nem lesz bárki fiának lányának megadva... Értsd jól.
Amúgy meg, 10 év megkötés... legalább annyi időre veszünk házat. Nem 1-2 évre, meg trükközni utána.
Ezzel nem tudom mit lehet ,,trükközni,,mi a házat elég messze vettük a belvaroatól,de csak azért mert akkor szinte ennyiért lehetetlen volt még szinte csak vidéken is venni. De most van jó helyen majdnem csak ennyiért a központban. Akkor miért ne...?
-.-"
Gondolkozz mielőtt az újjaidat feszíted rá a billenytűre!!!!!
A CSOK vonatkozásában az Államkincstárat kérdezd meg, szerintem ez a bonyolultabb. Ha 10 éven belül vetted a lakást nem tudom hogy viheted át a másikra.
M ilyen lakást vettünk, de az eladó újépítésűt vett, letéti számlára fizette be a CSOk-ot miután bemutatta az adásvételi szerződést.A jelzálogjogot törölték ezt követően, és a másik lakásra át tudja vinni. Nem tudom,hogy ezt cserénél, illetve használt lakásnál hogy tudod megoldani.
Ahogy írták is, az adott pénzintézetnél, ahol a hitel van, és az Államkincstárnál érdeklődj mielőtt egy lépést is teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!