Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Magasfeszültség a pincében?

Magasfeszültség a pincében?

Figyelt kérdés
földszinti lakást néztünk ki, és látom, h 2-3 lakással odébb magasfeszültség van a pincében. Ez mit jelent és mennyire káros? Bennem nincs jó érzés, de nagyon jó kis lakás.

2019. jan. 30. 21:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Voltam olyan panel lakásban a IV. Emeleti lakásban is hallani lehetett a trafó ház búgását, úgy viszik a falak a hangot.

Én érzékeny vagyok az ilyen mély hangokra, nekem biztos nem kéne ilyen lakás.

2019. jan. 31. 13:34
 22/23 A kérdező kommentje:
Hallani nem hallani semmit.
2019. jan. 31. 13:47
 23/23 anonim ***** válasza:

Egyszer elmegyek megint, lefényképezem, ha még változatlan az állapot, mert valamikor 2000 körül láttam, Diósdon az üdülőterületen van egy hosszú telek, a hosszabbik oldallal párhuzamosan megy egyik oldalon a 220 kV, a másik oldalon a 120 kV (a szomszédos telkek fölött), a telek utcafronttal ellentétes végén a telek fölött megy a 20 kV (utcával párhuzamosan), az utcán meg azon az oldalon a kisfeszültség. Na, ott lehet, hogy még a szúnyogok se szállnak. :) Ez a tréfa helye volt, mert az áram és a távolság számít, az áram nem nagy, a távolság viszont igen. De a hivatalos határértékeket ott sem haladja meg.

Hivatalos, szabványos értékek meg tájékoztató az Országos Joliot Curie... de lehet, hogy ez a régi neve hivatal, a gogole megtalálja oldalán vannak.

2019. jan. 31. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!