Magasfeszültség a pincében?
"A 10000+ aggaszt"
Konkrétan az ne aggasszon.
Van:
1. Elektromos tér, veszélyessége másodlagos a mágneses térhez képest, nagysága feszültséggel arányos, a közönséges épületfal is leveszi tizedére
2. Mágneses tér, nagysága az árammal arányos, a pince transzformátorállomásban pont a kisfeszültség általában a nagyobb áram, a mágneses tér nagymértékű csökkentését a kisfeszültségű vezetékezés megváltoztatásával érik el
#14 - kissé félreértettem a kérdést, de válaszolva rá, honnan is tudnám? Az elvégzett átépítések utáni mérések szerint a negyedére-ötödére csökkent magában az állomás terében a legnagyobb mágneses tér. Ez sem tudható, hogy amiről te beszélsz, az átépült-e, mint ahogy az sem, hogy mekkora terhelés van, ésígytovább.
Azért mondtam, hogy méretni kell.
igen, méretni fogom, meg van beszélve.
ami érdekel, hogy úgy értettem, hogy herz.et mérnek. az jó?
mert látom, hogy tesla és mikrogauss is olyan mértékegységek, amik ezzel kapcsolatosok.
szóval nem tudom, elég-e, ha herzben mérik? Köszi, ha valaki megmondja.
"herz.et mérnek"
Ezért ne fizess:
Máris megmondom, hogy a mérések 50Hz-et fognak eredményül adni!
Ez a váltóáram nálunk is szabványos frekvenciája.
Hozzá kell tenni, elég nagy pontossággal betartott freki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!