Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Magasfeszültség a pincében?

Magasfeszültség a pincében?

Figyelt kérdés
földszinti lakást néztünk ki, és látom, h 2-3 lakással odébb magasfeszültség van a pincében. Ez mit jelent és mennyire káros? Bennem nincs jó érzés, de nagyon jó kis lakás.

2019. jan. 30. 21:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam, az igaz. De ezek a pincék nincsenek hermetikusan lezárva, ugyanúgy van ajtó, stb.magam is vasbetonban lakom, és rengeteg wifit tudok fogni, több falon keresztül.
2019. jan. 31. 09:30
 12/23 anonim ***** válasza:

A mágneses tér még az ilyenből

[link]

is jól ki tud jönni, mint kutya a patakból.

2019. jan. 31. 09:43
 13/23 anonim ***** válasza:

"A 10000+ aggaszt"

Konkrétan az ne aggasszon.

Van:

1. Elektromos tér, veszélyessége másodlagos a mágneses térhez képest, nagysága feszültséggel arányos, a közönséges épületfal is leveszi tizedére

2. Mágneses tér, nagysága az árammal arányos, a pince transzformátorállomásban pont a kisfeszültség általában a nagyobb áram, a mágneses tér nagymértékű csökkentését a kisfeszültségű vezetékezés megváltoztatásával érik el

2019. jan. 31. 09:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Akkor nincs is ott mágneses tér, csak kicsi?
2019. jan. 31. 10:05
 15/23 anonim ***** válasza:
Na, ezt melyik mondatomból deriváltad?
2019. jan. 31. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
Akik eladják MILYEN NEGATÍVUMOKAT TAPASZTALTAK? Itt nem a "sugárzástól" meg mindenféle mágneses terektől kell tartani, max. attól hogy este hangosabban zúg a trafó...
2019. jan. 31. 11:10
 17/23 anonim ***** válasza:

#14 - kissé félreértettem a kérdést, de válaszolva rá, honnan is tudnám? Az elvégzett átépítések utáni mérések szerint a negyedére-ötödére csökkent magában az állomás terében a legnagyobb mágneses tér. Ez sem tudható, hogy amiről te beszélsz, az átépült-e, mint ahogy az sem, hogy mekkora terhelés van, ésígytovább.

Azért mondtam, hogy méretni kell.

2019. jan. 31. 11:24
 18/23 A kérdező kommentje:

igen, méretni fogom, meg van beszélve.

ami érdekel, hogy úgy értettem, hogy herz.et mérnek. az jó?

mert látom, hogy tesla és mikrogauss is olyan mértékegységek, amik ezzel kapcsolatosok.

szóval nem tudom, elég-e, ha herzben mérik? Köszi, ha valaki megmondja.

2019. jan. 31. 11:40
 19/23 anonim ***** válasza:

"herz.et mérnek"

Ezért ne fizess:

Máris megmondom, hogy a mérések 50Hz-et fognak eredményül adni!

Ez a váltóáram nálunk is szabványos frekvenciája.

Hozzá kell tenni, elég nagy pontossággal betartott freki!

2019. jan. 31. 12:21
 20/23 A kérdező kommentje:
ezt a céget hívtam [link]
2019. jan. 31. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!