Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hova érdemes költözni Békés...

Hova érdemes költözni Békés megyében?

Figyelt kérdés

Békés megyei Vagyok, pontosabban Dévaványai.

Szeretnék 6 év anglia után hazaköltözni, de nem Dévaványára csak a közelébe a család miatt.

Olyan helyre akarok költözni ami nyugis, de van munka is.

Plusz a lakásárak nincsenek az egekben. Pl családi ház 10m alatt jó állapotban.

2018. dec. 23. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szanazugból 10-15 perc autóval Békéscsaba és Gyula is. Gyula jóval több turistát vonz a várfürdőjével, emiatt ott a vendéglátásban vannak lehetőségek.
2020. jún. 25. 22:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#10 Szanazug Gyulához tartozik(meg Dobozhoz, de mi nem a dobozi oldalon lakunk, a Körös szeli ketté, így van gyulai és dobozi része), szóval azok a munkalehetőségek, mint Gyulán, illetve nem sokkal van messzebb Csaba sem. Természeti szempontból sem utolsó hely, szerintem nagyon szép, engem megnyugtat a sok zöld, erdők, a víz, sok állat él itt. Mostanság egyre többen költöznek ki állandó lakhatásra, csak számolni kell vele, hogy a legtöbb házat nyaralóként építették, és rá kell költeni ha téli lakhatást szeretnénk. De úgy gondolom, így is jó árban vannak.

Kitartást kívánok nektek, írj, ha hazajöttél!

2020. jún. 26. 07:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#2 Gyulán sajnos nem lehet 10 millió alatt értékelhető ingatlant venni. Másfél éve írtad ezt, ez már akkor így volt, most meg pláne. Sőt, Gyula drágább, mint Csaba ingatlan tekintetében, fürdőhöz/várhoz közelítve meglepően drága ingatlanokat is találhatunk. Egyszer éltem egy 70m2-es sorházban albérletben, kb. 300m-re a vártól, most láttam, hogy árulja a tulaj 42 misiért(600.000Ft/m^2). Ismerősömék 4 tagú család igényeivel most néznek ingatlanokat Gyulán, és már letettek arról, hogy 20 millió alatt találhatnak valami értelmeset, de inkább 25-30 millióval terveznek, ha a környék jó és nem akarnak felújítgatni.
2020. jún. 26. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Csabaszabadiról vélemény? Köszi
2023. máj. 29. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!