Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Bakonyba érdemes költözni?

Bakonyba érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Veszprémben kaptam munkát, egyszer-kétszer jártam régebben a Bakonyban, nekem nagyon tetszett, igaz a téli arca már nem volt annyira barátságos, ilyenkor viszont egy csoda. Néztem házakat, annyira relatíve nem is húzósak az árak. A Bakony szívében laknék, erdős hűvösebb helyen. Az Alföldön a nyár valami pokol, a tél is. :(
2018. aug. 20. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk Bakonybél? Ha el tudod képzelni az életed egy aprócska faluban, ahol a madárcsicsergésen és a jó levegőn kívül semmi sincs, akkor érdemes.
2018. aug. 20. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy érdemes!

Sobri is egész jól elvolt ott.

.

A téli közlekedési lehetőségeket vedd figyelembe!

Nem biztos, hogy munkahelyeden örömmel tolerálják, hogy napokig nem tudsz bemenni dolgozni a hó miatt.

2018. aug. 20. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép hely annak aki szereti a természetet. Télen betudjál járni, maradj főúthoz közel, azt gyorsan letakarítják. Igaz, ma már a tél sem olyan mint 20 éve.

Mindenesetre, sok szép település van, csak nézz jól körbe. Bakonybél nekem is a kedvencek közé tartozik.

2018. aug. 20. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes.

Jó a levegő, szép a táj, a falvak többsége gondozott.

2018. aug. 20. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szép, szép, de ott egy kis faluban élni.. hát meggondolnám.

Én a Börzsönyben dolgoztam alkalmanként egy gyönyörű, világtól eldugott helyen. Tavasszal, nyáron csodálatos. Ősszel, télen... az már necces. Volt, hogy napokig esett az eső és szinte megközelíthetetlen volt, a hegyoldalakon zúdult le a víz. Télen ritkán voltam fenn, de terveztem egy összkerekes autót, mert hóban pl. volt, ahol csak egyesben lehetett learaszolni.

Úgyhogy gondold meg alaposan.

2018. aug. 20. 21:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Talán szerencse, de egy régebbi L200-asom van. Nem tudom, nem próbáltam még ott ki.
2018. aug. 21. 02:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Oh, az nem épp hátsó kerék meghajtású?? Hóban csúszkálásra mondjuk remek.:)
2018. aug. 21. 18:14
 8/8 Katalin_borsod válasza:
A leírtak alapján Bakonybél nekem is szimpatikus, feltéve, hogy nem lakik ott sok "Kolompár Achillesz" :D.
2018. aug. 29. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!