Hova érdemes költözni Békés megyében?
Békés megyei Vagyok, pontosabban Dévaványai.
Szeretnék 6 év anglia után hazaköltözni, de nem Dévaványára csak a közelébe a család miatt.
Olyan helyre akarok költözni ami nyugis, de van munka is.
Plusz a lakásárak nincsenek az egekben. Pl családi ház 10m alatt jó állapotban.
Gyulán még szerintem lehet házat venni 10 milka alatt vagy épp annyiért.
Kérdés hogy lesz-e munka.
Már nagyon haza szeretnénk menni, Anglia egyre rosszabb.
Szia! Hova költöztél végül?
Ha esetleg valaki megtalálja később a kérdést: az én szívemhez Gyula áll közelebb, bár elfogult vagyok, mert ide szültettem, de ingatlan szempontjából az egyik legdrágább, ha nem a legdrágább a megyében. Sajnos nekünk sem volt nagyon pénzünk saját ingatlanra. Nekünk az lett a megoldás, hogy Szanazugban vettünk zártkerti ingatlant 5 millióért. Eredetileg nyaraló szerepet töltött be a ház, de téliesítés után állandó lakhatásra alkalmasra tettük. Imádjuk Szanazugot, 10 perc kocsival a város, 30 perc biciklivel.
Szia. Egyelőre még kint vagyunk. De már egyre rosszabbul bírjuk. Ha lehetne idén hazamennénk.
Munka ugyan van de a legtöbb hitvány, mindenféle jöttmenttel(ugyanolyan mint mi)
Egyszerűen nem lehet jobb munkákhoz hozzájutni. Halászni kell a zavarosban és nem hemzseg az ember (az emberi) munkától itt sem.
Szanazug jól hangzik, bár nem tudom munka terén milyen lehetőségek adottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!