Ingatlanosoknál ez mennyire bevett trükk?
18# Tudom, de ilyen esetben ez engem a legkevésbé sem érdekelne. :)
Szerintem egyetlen telefonhívás alapján sok is az a 200 ezres jutalék, szóval vagy kezet fogunk rá, vagy viszlát. :)
Sok esetben még a tulajdonos se tud minden (fontos) információt az ingatlanról, akkor képzeljük el az ingatlanost.Bár Neki talán "könnyebb", lefordítja a hirdetést kapósra :)
Tisztelet a kevés kivételnek, mert azért tegyük hozzá, ilyen is van.
# 6
Lári fári..
Megmutatom 6 után ha hazaértem vagy hétvégén. Ahogy a vevők nagy része is dolgozik nap közben, nem kóricál a világban lakásokat nézegetni.
Egy vevőn meg mégis mi a lótúrót kéne lecsekkolni? Felőlem maga Don Corleone is lehet ha kifizeti a lakást.
Az ügyvédek meg simán fogadnak 6 után is, 10 perc alatt lehet neki minden szükséges információt megadni, onnantól kezdve beszélünk telefonon és intéz mindent.
A legalkalmatlanabb érdeklődők ingatlanoson keresztül érkeznek. Hazudnak össze vissza a hirdetésben, megígérnek fűt fát, aztán meg próbálják beadni az eladónak / bérbeadónak.
Vacak lakáshoz kellhet ingatlanos, hátha talál valami palimadarat, jóhoz a mai világban nem.
24: Biztos be lehetne adni ideig-óráig, de eszünkbe nem jutott, hogy éppen egy hatalmas hátrány az előny!...
Különben több a hiteles vevő, szóval amikor kiderül, még mindig van alkalma kifúrni minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!