Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hová tűntek a 13-18 milliós...

Hová tűntek a 13-18 milliós lakások?

Figyelt kérdés

Bent vagyok több Facebook ingatlan adás-vétel csoportban (más weboldalakat most direkt nem említek) és csak kapkodom a fejem, hogy mekkora pofátlanság megy az eladók közt. Szinte már 40nm-es lakásokat se hajlandók 20 millió alatt eladni. Ez most komoly......??

Szerencsémre tudtam hitel nélkül egy nagyon kicsi lakást venni, de pár év múlva várhatóan nagyobb igényeim lesznek, így viszont esélytelennek látom az egészet.

Hát még mit szóljon az aki álmodni se mer egy lyukról sem..

2018. okt. 31. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Bizony bizony, nagyon elszabadultak az ingatlan árak. 50 nm-es lakásunkat 4 éve 15 millióért vettük, most 27-ért tudnánk eladni. Mi is szeretnénk nagyobba költözni, de kilátástalan. A szigoritások miatt,már hitelt sem kapnánk annyit, mint 4 éve... :(
2018. okt. 31. 18:17
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Vidéki kisvárosokba költöztek .
2018. okt. 31. 18:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly fizettem be egy újépítésűbe Budapesten, 35nm, 17,5millió Ft-ért, most év végén fejezik be.

Facebook-os csoportban már keresnek ekkora méretű eladót ebben a projektben, 24milliót kínálnak érte (persze itt ebben belejátszik az is, hogy most már lassan költözhető, míg én még csak tervrajz alapján vettem).

2018. okt. 31. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Frekventált helyen már évekkel ezelőtt elkeltek.
2018. okt. 31. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

A Rózsadombon, kacsalábon forgó téglalakást ne csodáld hogy nem kapod meg ilyen áron.

A csepeli 46nm-es 10 emeletesben lévő panelomért ha 18 milliót adnának, már írhatnánk is az adásvételit. De még 15-ért is elgondolkoznék...

2018. okt. 31. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már Csepel: szomszédom most adta el az 54nm-es lakását (erősen lepukkant állapotban) 16,5m-ért. Szóval van ilyen áron a piacon, csak lejjebb kell adni az igényekből. :-)
2018. nov. 1. 05:55
 7/8 anonim ***** válasza:
79%

" mekkora pofátlanság megy az eladók közt."

És ha majd te akaraod drágán eladni a kis lakásodat piaci áron akkor majd le leszel a pofátlan? Vagy féláron adod hogy megnyugodjon a vevők lelke?

2018. nov. 1. 07:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez biznisz. Amíg van vevő, addig annyiért fogják adni. És nem jóval olcsóbban a piaci árnál csak azért, hogy te jól járj.
2018. nov. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!