Vidékről költöznék Pestre. Az öt-hat milliós alagsori lakások mennyire jó választások?
Figyelt kérdés
2014. szept. 2. 17:05
1/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy fénytelenek, de ez megfizethető.
2014. szept. 2. 17:18
2/6 anonim válasza:
Akkor a többi tulajdonsága is ismert előtted.
Viszont 1 dologra figyelni kell mert nagy divat az átverés palettán,hogy sima raktár helyiséget alakítanak át lakássá
és úgy passzolják el.
3/6 anonim válasza:
6 millió körül,már kapsz rendes 1 v. másfél szobás panel lakást,v . külső kerületben akár téglát is ki lehet fogni..Én biztos,ha lenne ennyi pénzem nem egy szuterént választanék,ami vizesedik valószínű pl.
4/6 A kérdező kommentje:
Miért baj ha raktár volt?
2014. szept. 2. 18:30
5/6 anonim válasza:
Ha tudsz a havi fizuból félretenni (és hosszú távra tervezel), akkor szerintem érdemes egy lakható, de felújítandó lakást venni bárhol Budapesten (a külső kerületekben akár nagyjából normálist is találhatsz), és szépen lassan felújítgatni.
Hitel nem opció? Tudom, hogy mostanában már mindenkit a guta kerülget a hitel emlegetésétől, de 2-3 millió forint alapon nem olyan nagy rizikó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!