Szerintetek, mit szólnának ehhez az ingatlanosok?
Figyelt kérdés
Településen belül, ismerve az eladó ingatlanokat, feltenném én is a hirdetést, csak épp a tulajok elérhetőségével, utcanévvel...
Ezek a hiénák nagyon rászálltak az eladó házakra, de ők se tudják eladni. Vélhetően a maguk törvényei szabályai szerint szeretnék eladni és nem a tulajnak kedvezve...
Mikor egy házat 3 millióval többért tesznek fel, mint azelőtt - mielőtt behálózták volna a tulajt - fel volt téve, szerintetek normálisak...? Hanyag, vacak képekkel, de előnyös leírással (amiről én tudom a fele csak szépítés). Pl. nagyon jó áron szép állapotú nagykertes stb., panorámás, de azt már természetesen mélyen elhallgatják hogy cigány a szomszéd. Ha épp nem veszed észre és belevásárolsz, így jártál.
2018. okt. 4. 08:24
11/11 anonim válasza:
Nem vagyok ingatlanos. Viszont tulajdonosként, ha ingatlanost bízok meg, azt azért tenném, mert valami miatt, pl: időhiány, nem tudnék foglalkozni az ingatlanom eladásával. Ha mégis kitudódna a telszámom, és engem hívogatnának a vevők, kutya mérges lennék. Az is zavarna, hogy vadidegenek megszerezték a telszámomat, és az is, hogy engem hívogatnak miközben dolgozom. Miközben épp azért bíztam meg ingatlanost, hogy nyugodtan tudjak dolgozni. Én nagyon mérges lennék rád. Nekem, mint esetleges eladó tulajdonosnak, rosszat tennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!