Mától szigorodnak a hitelfelvétel szabályai. Várható ingatlan ár csökkenés?
Olvasom itt ezeket a csodás kommenteket, hogy azrt most vesznek lakást, mert most aktuális, stb. Nem kell a rizsa; most van hitel, most nyomatják MEGINT orrba-szájba a hiteleket, de kívánnám azt tényleg, hogy megint az legyen, mint a devizahitelekkel.
Amikor az ingatlanosok elkezdik, mindenki készpénzben fizet. Nem tudom, akkor hogyan vélekedne ha kést szorítanának a nyakához. Allatok ezek, az eladóktól kezdve, az ingatlanosokon át a bankokig, MINDENKI. Csak tényleg én azokat sajnálom, akik 15-20 évre eladósodnak, aztán majd természetesen viszi a bank a lakást.
Azt nem értem a hitel miért egyenlő azzal, hogy pár év múlva viszik a lakást? :D
Hihetetlen, hogy valaki felelősségteljesen előre tervez az adósságával? :D
24: Gondolom, az elmúlt évtizedek gyakorlatából okulva.
20 évre előre nem tudod az anyagi jövődet, és szándékosan idéznek elő olyan gazdasági helyzetet, hogy bedőljön a hitel és megkaphassák az ingatlanokat.
A felvásárlók pedig ugyanazok az emberek, végrehajtási körökben ismert 2-3 emberről van szó.
Területfoglalás egy idegen országban gazdasági eszközökkel.
24: Meg nem tudom, ez a reklámkampány megvan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!