Mától szigorodnak a hitelfelvétel szabályai. Várható ingatlan ár csökkenés?
Magyar gazdaság növekszik, fejlődik és a többi...
Azért nem tudják Szabolcsban a gazdák eladni a terményt (alma legfőképp) mert annyira dübörög a piac... Nem éri meg nekik leszedetni mert ló*fsz se adnak kilójáért, bezzeg a multiknál az alma kilótját nagy reklám beharangozással "akciósan" is 250-ért adják. De 50-ért nem akarják átvenni a gazdától. Na ennyit erről.
Adj már el valamit úgy hogy hasznod is legyen belőle b+
30 milliós lakást néztünk Pesten, rákérdeztem,hogy készpénzes vásárlóként mennyire alkuképes?Gúnyosan mondta az ingatlanos,hogy semennyire, a vevők nagy része ugyanis készpénzben fizet, sőt, azóta már felverték a lakás árát többre.
Egyébként hozzáteszem: a mi pénzünk is megvolt 3 éve, akkor kezdtek emelkedni az ingatlanárak, tanultam, koleszos voltam, csak bízni tudtam abban,hogy időben végzek. Viszont: albérletbe nem akartuk kiadni, a rezsit pedig fölöslegesnek tartottuk volna fizetni.
Naivan azt hittük,hogy ez az emelkedés átmeneti, és mire végzek, munkahelyem lesz, ismét alacsonyabbak lesznek az árak.
Utólag már könnyű okosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!