Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mától szigorodnak a hitelfelvé...

Mától szigorodnak a hitelfelvétel szabályai. Várható ingatlan ár csökkenés?

Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 17:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
14%
Az unió semmiféle pénzcsapot nem zár el, de annak se lenne közvetlen hatása az ingatlanárakra. A magyar bérek és a gazdaság nem EU-s pénzcsapok miatt nő.
2018. okt. 2. 10:00
 12/28 A kérdező kommentje:
Pontosan. A magyar gazdaság egyáltalán nem nő.
2018. okt. 2. 10:03
 13/28 anonim ***** válasza:
15%
A magyar gazdaság az egyik leggyorsabban növekvő gazdaság az EU-ban.
2018. okt. 2. 10:25
 14/28 A kérdező kommentje:
Ki mondta ezt neked? A Viktorod?
2018. okt. 2. 10:32
 15/28 anonim ***** válasza:
Semmilyen csökkenés nem lesz várható. Még szerintem évekig... Ugyanis nagyon berögzült az emberekbe hogy most kva sokért el lehet a sz*t is adni, és tartják is majd magukat hozzá. Amíg rá nem jönnek hogy nem megy el.
2018. okt. 2. 11:14
 16/28 anonim ***** válasza:
77%

Magyar gazdaság növekszik, fejlődik és a többi...

Azért nem tudják Szabolcsban a gazdák eladni a terményt (alma legfőképp) mert annyira dübörög a piac... Nem éri meg nekik leszedetni mert ló*fsz se adnak kilójáért, bezzeg a multiknál az alma kilótját nagy reklám beharangozással "akciósan" is 250-ért adják. De 50-ért nem akarják átvenni a gazdától. Na ennyit erről.

Adj már el valamit úgy hogy hasznod is legyen belőle b+

2018. okt. 2. 11:17
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
7# azért mert most lett aktuális. Két éve házasodtunk össze és az önerőt is össze kellett valahogy szedni. Honnan kellett volna tudnom, hogy két év múlva ennyivel többe fog kerülni? De nem ez volt a válaszom lényege. Csak szemléltetmi szerettem volna, hogy mi sem vagyunk gazdagok. Ugyananos a gazdag kategóriától elég messze van hogy szülői segítséggel 7 év alatt gyűjtjük össze az önerőt.
2018. okt. 2. 15:00
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

30 milliós lakást néztünk Pesten, rákérdeztem,hogy készpénzes vásárlóként mennyire alkuképes?Gúnyosan mondta az ingatlanos,hogy semennyire, a vevők nagy része ugyanis készpénzben fizet, sőt, azóta már felverték a lakás árát többre.

Egyébként hozzáteszem: a mi pénzünk is megvolt 3 éve, akkor kezdtek emelkedni az ingatlanárak, tanultam, koleszos voltam, csak bízni tudtam abban,hogy időben végzek. Viszont: albérletbe nem akartuk kiadni, a rezsit pedig fölöslegesnek tartottuk volna fizetni.

Naivan azt hittük,hogy ez az emelkedés átmeneti, és mire végzek, munkahelyem lesz, ismét alacsonyabbak lesznek az árak.

Utólag már könnyű okosnak lenni.

2018. okt. 2. 16:36
 19/28 anonim ***** válasza:
10: XD XD
2018. okt. 2. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
9: Pontosan mi ez a pénzcsap?
2018. okt. 2. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!