Tudok-e úgy kis lakást vásárolni, hogy nincs induló 1-2 millióm?
Erre talaltak fel a szemelyi kolcsont. Igaz nem eri meg annyira mint a lakashitel. Kevesebb idovel kell visszafizetni de nagyobb torlesztovel de 5-7ev ig kell csak. De a szemelyikolcson felvetelevel tudod helyettesiteni az onerot.
En is ilyen helyzetben vagyok. 5millios hazra 4millio lakashitelt adnak az egy milliot onerobol kellene fizetni es itt jon szoba a szemelyikolcson. Ami ossze adva a lakashitel 24ezer lenne 20evig, a szemelyi meg 22ezer lenne 6evig. Ez igy 46ezer havonta. Szinte annyi mint egy alberleti dij, de tudom h a sajat hazamban ulok nem pedig masnak fizetek h x honapig-evig ott lakjak.
Ebben az esetben, amit írták, kb 4 millió önerőre lenne szükségem. Ezt személyi kölcsönnel.... Ha az egymilliódnak volt 22 ezer, mondjuk beszorozzuk néggyel, és még a lakáshitel, hát már nem tudom fizetni, mert az egész fizetésem erre megy el... Undorító ország ez, ahol a szegény kénytelen annak havonta fizetni, aki megengedhette magának, hogy lakása legyen. Ez egy jó nagy kib.szás így.
Fedezetet természetesen nem tudok biztosítani, mert nincs senki olyan hülye, hogy kezeskedjen. A saját anyám nemet mondott.
16-20 milliós lakást szeretnél venni!?
Kb. 225-250 a nettód?
Mert ez még személyi kölcsön nélkül is necces hogy megkapod!
"Undorító ország ez, ahol a szegény kénytelen annak havonta fizetni, aki megengedhette magának, hogy lakása legyen. Ez egy jó nagy kib.szás így. "
Aki "megengedheti" magának, hogy lakása legyen az vagy örökölt (amihez semmi közöd), vagy többet dolgozott (ehhez sincs közöd) azért, hogy lakása legyen!
Dolgozz többet, keress többet (tanulj, képezd magad)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!