Ingatlanosok furfangjaira, trükkjeire és kamunak tűnő dumáira vagyok kíváncsi. Lakás eladás és vásárlás kapcsán is vannak trükkök bőven. Kinek mlyen tapasztalatai vannak? Konkrét esetek?
Figyelt kérdés
Nekem több esetben elég kamunak tűnik amit mondanak, nyilván saját jutalékukat igyekeznek felturbózni. Szeretnék mások tapasztalataiból is okulni.2018. szept. 5. 11:28
11/13 anonim válasza:
10: És rákérdeztél már ilyen esetben, hogy legyen kedves, mondja meg, miért kéri a jutalékot, ha kevesebbet tud az ingatlanról, mint én? (Történetesen én egyszer-kétszer őslakos voltam a környéken, minden házat ismertem belülről és hírből, ő pedig messziről jött és sose járt ott, majdnem megkérdeztem.)
12/13 anonim válasza:
Mivel vevő vagyok és az ingatlanost az eladó bízza meg+fizeti,nem kérdeztem meg. De azt láthatta,h nagyon nem tetszik a tájékozatlansága.
13/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!