Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vajon a földhivatal mikor...

Vajon a földhivatal mikor fogja a nevemre írni a lakást?

Figyelt kérdés
Kérvény április óta beadva, most szembesültem a kormányablakba vele, mikor a lakcímkártyám írattam volna át az új címre, hogy még mindig nincs a nevemen. Telefont nem vették fel. Mitévő legyek?

2018. júl. 24. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Afás-vételi nem elég? Mintha régebben intéztem volna így. Akkor nagyon be volt havazva a f.h.
2018. júl. 24. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Adás-vételt intéző ügyvédet is nyaggassa😰

7 hónap volt a költözés után a lakcímkártya😂,amúgy valami gebasz van nálunk,földhivatali átjegyzésről 1 hónapja nem jött meg a levél....

2018. júl. 24. 11:18
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

Mi november végén vettük birtokba és kb. februárban jött a bejegyző határozat.

Érvényes, érkeztetett szerződéssel elvileg átvezetik. Esetleg lehet kérni egy igazolást is az ügyvédtől, hogy a feltételek teljesültek, bejegyző határozatra vár. Így már tuti.

A tulajdoni lapon meg széljegyen vagy, tehát nincs oka az ügyintézőnek elutasítani a lakcím változtatási kérvényed.

2018. júl. 24. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez volt, november végén vettük, februárban érkezett a bejegyzési határozat.
2018. júl. 24. 11:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, én áprilisban költöztem, júniusban kaptam meg a határozatot a bejegyzésről, ellenben az Ügyfélkapun lekérve a tulaj lapot, még nem vagyok rajta..

A lakcímhez viszont elég volt az adásvételi, azt napokon belül elintéztem.

2018. júl. 25. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!