Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor realizálódnak vêgre a...

Mikor realizálódnak vêgre a lakásárak?

Figyelt kérdés
2018. aug. 7. 14:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem irreálisak az árak. Indokolt volt 15-től az emelkedés, de már átlépte a reális határt, ha az emberek nem vállalnák a 15-20 évre eladósodást, nem lenne ekkora kereslet.

Nem a befektetőkről szól már ez az egész, hanem a bankokról. Jó a fix kamatú 20 éves lejáratú lakáshitel, de amikor az alapkamat már nem a béka valaga alatt lesz, és nem hasít úgy az export, lehet, hogy a proletár havi bevételének háromnegyedét kell törleszteni a mostani fele, harmada helyett.

2018. aug. 12. 19:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: a 15-20 éves kamatperiódusú hitel azt jelenti, hogy NEM VÁLTOZIK annyi ideig a törlesztő.

A világon pedig sehol nem készpénzre vesz házat az egyszeri proli, tehát nincs olyan, hogy összerakosgatja és kifizeti.

2018. aug. 13. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
NEM a TÖRLESZTŐ változik, 12-es, hanem a munkabér. Volt már ilyen 10 éve. Éemég lehet is a jövőben.
2018. aug. 13. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Én 10 évre veszem fel a lakáshitelt, és pont 10 évre rögzítettem a kamatot. Jól kicseszek a bankokkal, ugye?
2018. aug. 13. 22:29
 15/17 anonim ***** válasza:

13

Erre találták fel a fél év vésztartalékot, amivel az álláskeresési időszakot szépen, lazán ki lehet bírni, amíg új állást keres az illető, ami megfellően fizet, és a hitelfedezetei biztosítást is (újabb fél év).

12-es voltam.

2018. aug. 14. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem inkább racionalizálódnak?
2018. aug. 18. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:

A mi kormányunk csak ül ölbe tett kézzel.

Bezzeg Új-Zélandon! Ott a kormány törődik a néppel.

[link]

2018. aug. 18. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!