Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti melyik bankn! l javasolnáto...

Ti melyik bankn! l javasolnátok, hogy lakáscélú hitelt vegyek fel?

Figyelt kérdés

A lakas vételi ára 15.millio

Van kpban . 1 millionk.

Cafateriankon 2 millio.

Cegbeli támogatas 500.000

Az alaptőke tehát a 20% lakásárát eléri. Havi 300.ezer ftnál több bevételünk van. Szeretnénk közös bankszámlát is de csak annál a banknál ahol a hitelt vesszük fel. De tanácstalan vagyok sok helyen jo ajánlatokat kaptunk de elég gyanakvó vagyok mindenütt.

Tanácsokat szeretnék hallani mire figyeljünk a szerződésben stb.

A válaszokat előre is köszönöm.

2018. aug. 7. 14:11
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Lakásnál konyhabútor és a fürdőszobában minden marad.
2018. aug. 8. 19:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem magyar banknál ft alapút hitelt felmernétek venni ? Attól tartok nehigy kivonuljonak. k&h bankot nézegettük ott a legjobbak a feltételek de tartok tőlle. Nyilván utánnabirok nézni ezen dolgoknak a thm kamatok fix valtozo stb. De engem olyaan érdekelne hogy van e valami eldugott dolog amire manapság figyelni kellene jobban mint anno a devizasoknak az euros arfolyam növekedése és az apróbetűs rész kimaradására amivel senki nem számolt.
2018. aug. 8. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!