Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Olvastam, hogy van egy olyan...

Olvastam, hogy van egy olyan támogatási forma, hogy munkáltatói lakáscélu támogatás, ezt ki veheti igénybe illetve a munkáltatónak ebből mi haszna van?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel össze szeretnénk költözni, ezért ház vásárlás előtt állunk, keresgéltem netrn hogy milyen támogatási formák vannak és találtam ezt a munkáltatói támogatást ami max 5 milióig jár, de ezt ki kaphatja? És mik a feltételek?

Illetve valaki még tud valamilyen támogatást a CSOK-on kívül?

Válazotok előre is köszönöm!

2015. okt. 21. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
2015. okt. 21. 02:52
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

elsősorban azt kellene mehtudni, hogy a ti munkahelyetek ad-e ilyet.

mert nem kötelező, kis magáncégek nem szoktak ezzel foglalkozni, de nagy multik igen.

úgy gondolom, ha nálatok elérhető lenne, arról tudnátok.

nálunk pl. hirdetik, tavasszal és ősszel is van egy igénylési időszak.

2015. okt. 21. 07:32
 3/9 A kérdező kommentje:
A párom az önkormányzatnál dolgozik, akkor gondolom ott nincs olyan.
2015. okt. 21. 08:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem arról híresek, hogy túlságosan támogatnák a dolgozóikat...
2015. okt. 21. 08:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy falu önkormányzatánál, és nagyon jóban van a polgármesterrel, de akkor rákérdezni sem érdemes ugye?
2015. okt. 21. 09:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Rákérdezni mindenre érdemes. A mi cégünk 2,5M-ig ad kedvezményes kölcsönt. De ez is csak egy OTP hitel, a cég közvetít csak. Ahány cég, annyi megoldás erre.
2015. okt. 21. 10:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha joba van a polgival mindenkepp penditse meg. Hatha tud vmi elado onkormanyzati lakast, amit veletlenul pont ti kapnatok pl...
2015. okt. 21. 13:53
 8/9 anonim ***** válasza:

azért egy lakáscélú támogatás adása nem attól függ, hogy ki van jóban a polgármesterrel.

mármint ha alapból nem elérhető ez a támogatási forma, akkor igazán nem számít, hogy ki a haver.

nem hiszem, hogy önkormányzatoknál van ilyen.

még arra sincs pénz, amire egyébként kéne, szóval egy olyan kölcsönre, amiből nincs hasznuk, meg 10-20 év után térül meg, biztos nem fogják felajánlani a pénzt.

ha nem elérhető a lehetőség, akkor pedig a polgármesternek nincs jogköre több millió forintot adni erre. mégis milyen jogcímen?

aztán mehet szépen a hűvösre hűtlen kezelés miatt, de azon sem lepődnék meg, ha ilyen esetben a másik fél is elvesztené a házát.

2015. okt. 21. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Köztisztviselőnek, közszolgálati alkalmazottnak minősül a párod? Szerintem mindenképp érdemes utánajárni, megkérdezni, milyen lakástámogatások vannak, létezett kamatmentes kölcsön pl., ill. volt ilyen tervezet 2013 végén, de nem tudom, mi lett belőle, a neten is csak a beharangozásokat találtam.
2015. okt. 21. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!