Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Te vennél házat cigány környéken?

Te vennél házat cigány környéken?

Figyelt kérdés
Rasszista vagy?
2018. ápr. 18. 12:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy téglagyári telep, ott kizárólag cigányok laktak, vajdájuk is volt. Dolgoztak, nem bántottak senkit, néha jöttek az asszonyok rongyszőnyeget árulni a férfiak meg tetőt javítani, de a tüzelőt is behordták, ha kellett. Ha közéjük keveredett olyan, aki megverte az élettársát, azt elkergették, ha pedig állandóan ivott és miatta éhenhalt a kisgyereke, azt összeverve dobták ki. Tisztességes emberek volt. De nem ez a jellemző manapság.
2018. ápr. 19. 11:50
 22/30 anonim ***** válasza:

Ilyenekre én is emlékszem, igaz 50-60 évvel ezelőttről.

2018. ápr. 19. 11:57
 23/30 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Nem vennék.

Hogy én rasszista vagyok-e? Én lehet, de akkor az ingatlanárak is rasszisták. Nézd meg, mennyibe kerül egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkező lakás a Nyóckerben, vagy a Garay térnél, és hasonlítsd össze mondjuk, mennyivel drágább az a lakás mondjuk Zuglóban, vagy az Árpád hídnál, rendezett környéken. Pedig a Nyócker még közelebb is van a Belvároshoz...

2018. ápr. 19. 12:15
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy magyar és egy cigány gyerekkoruk óta jóbarátok.

Józsi és Gazsi mindent együtt csinálnak, mindenben versenyeznek.

Egy nap vesznek 2 egyforma házat egy lakóparkban. Egyszer Józsi átmegy dicsekedni Gazsihoz, az új jakuzzijáról, máskor az új szaunájáról, harmadszor az új medencéről.

Mire Gazsi: -Te Józsi, tök mindegy mit veszel, soha nem fog a házad annyit érni mint az enyém.

Józsi: -Hogy hogy?

Gazsi: -Mert mekem nem cigány a szomszédom.

2018. ápr. 20. 06:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem !

Nem vagyok rasszista, vannak előítéleteim aminek van alapja, mert láttam , látom, hogy ezek az emberek, hogy s miként élnek, javíthatatlanok ha együttélésről, jó szomszédságról van szó.

2018. ápr. 22. 03:47
 26/30 anonim ***** válasza:
én vennék örülök, hogyha a tezsvíreim mellett lakhatok
2018. ápr. 22. 16:06
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
No go zóna: igenis nálunk is van, de ezek a szocializálhatatlanok saját magukat zárják be oda. Kinek kell a járdán fetrengő drogosok, tökrészegek, éjjel-nappal üvöltözők látványa? Ki akar ilyenekkel együtt lakni? Még a tesvírek közül józan életet élők sem!
2018. ápr. 23. 12:09
 28/30 anonim válasza:
Soha. Még ha fizetnének érte sem. Nem vagyok rasszista, van közöttük normális, jófej is persze, ahogy a magyarok között alja. De nem ez az általános. Legtöbbjük bunkó, erőszakos, alacsony intelligenciájú nyomorult. Ahol meg több roma van azok valószínűleg nem a jó fajtából származnak. És nem lenne kedvem azt hallgatni hogy “Gázsííííí, miko mentek má betőni a testvírekkel? Há köll a kaja a kölyköknek!!!”, közvetlen a szomszédban.
2018. ápr. 25. 13:53
 29/30 anonim ***** válasza:
Vagy: ediggy mán ki dóguzni Klemi, nincs se cigi, se pia.(Értsd: menj ki strihelni)...
2018. ápr. 27. 20:02
 30/30 anonim válasza:
100%

#29 Ja ja :D

Meg nem is lenne kedvem velük veszekedni sem:

-Há drága jú szomszíd asszony, há tessík mán egy kicsit kőcsön adni, há nincs pínz a gyerekekre, há ne tessík mán szívtelennek lenni!

-Sajnálom, de nekem sincs most jelenleg annyi pénzem hogy adni tudjak, kölcsönbe

-Há de esküszöm hogy visszaszógátatyukk!

-Sajnálom, de nemet kell mondanom

-Há akko a rák egye ki a szíved teeee, teeee mágyár kúva, teeeeeeeeeee!

2018. ápr. 28. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!