Nem. Még ingyen lenne akkor sem. Még ha fizetnének érte akkor sem.
2018. ápr. 18. 12:26
2/30 anonim válasza:
Ingyen sem kellene és ez nem rasszizmus, hanem tapasztalat.
Darázsfészekbe sem nyúlok, hátha van három darázs benne, amelyik nem csíp meg.
2018. ápr. 18. 12:27
3/30 anonim válasza:
Nem.
2018. ápr. 18. 12:29
4/30 anonim válasza:
Mit értesz ezalatt?
Én anno két utcára nőttem fel a sortól, felénk ennek ellenére soha nem jöttek.
Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy rendőrök vannak a környéken, nem rendőr ruhába öltözött bohócok.
Ami negatív dolog volt, hogy havi egyszer elég komolyan összebalhéztak, aztán hallani lehetett, hogy ütik-vágják egymást.
2018. ápr. 18. 12:30
5/30 anonim válasza:
Attól függ, hol és milyen cigányok.
Nekem jó tapasztalatom is van velük, a mi falunkban volt egy külön utcájuk, rengeteg gyerekkori jóbarátom van köztük, mind egytől egyik rendes emberek.
Egy ideig laktam cigánymentes faluban, ahol voltak olyan magyarok, akiket szomszédnak az ellenségemnek sem kívánnék... azok csináltak mindent, az éjszakai besurranástól a késsel fenyegetőzésig mindent...
2018. ápr. 18. 12:48
6/30 anonim válasza:
és te próbáltad már a köztük való életet? szemét,zaj (zene is annak számít),balhék,szennyvízszag de ez a parasztokra is jellemző, gumi/szemét tüzelés és már ez is jellemző a parasztokra is. 2.7m már lehet venni jó házat közöttük 70-90% megveszed és élvezed
2018. ápr. 18. 12:52
7/30 anonim válasza:
Nem, és ennek semmi köze a rasszizmushoz. A tapasztalathoz annál inkább.
2018. ápr. 18. 12:59
8/30 anonim válasza:
Tudod ha a kövér nőnek aranyból lenne a pinája akkor sem kellene.Ez ugyanaz a kérdés.
2018. ápr. 18. 13:08
9/30 anonim válasza:
Nem.Volt szerencsém ilyen környéken lakni gyerekkoromban.Leköpködtek, belémkötöttek a cigó kölkök.Féltem végigmenni azon az utcán ahol sok lakott, a kutyáikat szabadon engedték, azok megtámadtak meg hasonlók.Aztán felnőttként a párom lakott ilyen környéken.Kilopták a tüzifát az udvarából, megmérgezték a kutyáját, kinyírták a macskáját...
2018. ápr. 18. 13:11
10/30 anonim válasza:
Mellettem gyerekkoromban nem tudtak elmenni úgy a járdán hogy ne jöjjenek belém,nem adtam nekik almát a szatyorból a padon ülve,leköptek.Apumnak azt mondták hogy ha mi cigányok eggyel többen lennénk mint ti magyarok,ti már nem élnétek!Loptak is.Ez az elmúlt 10 évben történt.Ezek semmi történetek ahhoz amit mások tudnának mesélni!Nem vagyok rasszista,csak azzá teszik az embert.Rosszul vagyok tőlük,undorodom tőlük,de magyarba is van undorító.Remélem az undorító cigány is olvassa ezt a kérdést,nem csak a normális,meg a magyar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!