Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csobánkán a Gólyahír utcában...

Csobánkán a Gólyahír utcában és környékén sok cigány él? Csobánka melyik részén van a cigány telep?

Figyelt kérdés

2012. nov. 26. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Csobánkán nem láttam cigányokat, de lehet hogy nem figyeltem eléggé...
2012. nov. 26. 09:34
 2/6 anonim ***** válasza:

De pedig valahol élnek ott. Nem tudom pontosan hol és mennyien, azt sem, hogy rendesen élnek, vagy sem, de hogy vannak, az biztos, mert ott bicikliztemkor pár éve, láttam...

Több falun át bicikliztünk, erdőben és kisebb utakon. És nem emlékszem pontosan merről mentünk Csobánkára be és onnan ki, de úgy rémlik, hogy ilyen keskenyebb földutak voltak.

Azt javaslom, mielőtt házat vennél ott, Sétáld körbe a települést, és figyeld meg a környéket. És biciklivel a szélső, jelentéktelenebb bevezető utakat is járd végig, úgy alapos képet kaphatsz, hogy veszélyesnek tűnik-e vagy nem.

2012. nov. 26. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:

Sajnos egy ismerősöm nem igazán szépeket mesélt Csobánkáról - igaz egy percet sem lakott ott, de sikerült bogarat ültetnie a fülembe, ezért próbálok ilyen módon segítséget kérni. Nekem nagyon tetszik Csobánka,szerintem egy gyönyörű hely!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megfogadom a tanácsot és megpróbálom feltérképezni a helyet! :)

2012. nov. 26. 13:20
 4/6 A kérdező kommentje:
További tapasztalatokat is szívesen olvasnék a témával kapcsolatban! Előre is köszönöm! :)
2012. nov. 26. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Hát elég sok cigány van Csobánkán kb. a falu fele. ÚŐgy mindenütt... Egy csobánkai cigánylány :) Puszi
2012. nov. 29. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
52% férfi és kamugép...
2018. szept. 28. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!