Szeretnék vidékre költözni a családdal kertes házba Szolnok környékén! Tudnátok ajánlani olyan helyet, ahol megvan minden: suli, ovi, üzletek, jó környék, jó szomszédok, kevés cigány, alacsony bünözés?
Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 13:02
1/4 anonim válasza:
Besenyszögön nincsenek cigányok, van óvoda és iskola, boltok, orvos, gyógyszertár, stb.
Én ott nőttem fel, igaz, már nem ott élek, de azért néha még járok arra. Nem rossz hely, és mint ahogy írtam, nincsenek cigányok (nem sok ilyen hely van már az országban).
2/4 anonim válasza:
Abony. Kicsinyke város. Nekem inkább hatalmas falu hangulata van. Cigányok gondolom vannak, de biztos van megfelelő része is.
Rákóczifalva. Itt nincsenek cigányok. Gondolom itt is megvan minden, mert ezt is városnak nyilvánították néhány éve.
Megnézném még Tiszavárkonyt is a helyedben. Ovi, suli van, üzletek, nem tudom... Itt sincsenek cigányok. Megnéztem a vikipédián:) 2001-ben szinte a lakosság 100%-a magyarnak mondta magát.
3/4 anonim válasza:
Szandaszőlős.20 percre Szolnoktól, jó hely.:)
4/4 Blaustauger98 válasza:
Tiszavárkonyon 0 cigus van és a többi is stimel.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!