Ajánlattétel rizikója?
Én csak azért gondoltam, hogy vevőként szerződve vagy valami ingatlanossal, mert ez írtad:
"...az ingatlanos szemében is hiteltelen lehetek és nem fog több ingatlanhoz kivinni a jövőben."
Akkor meg én nem értlek!:)
Értlek!:)
Nos, ettől ne félj!
Az ingatlanost annyira nem tudod megsérteni, hogy a sírjából kikelve is ne akarjon rád sózni valamit!
Ne hagyd magad, sok szerencsét!:)
Köszi!
Ha valakit érdekel a dolog állása, ma visszadobták az ajánlatom (vagy el se mondta az ingatlanos a tulajnak, ez sose fog kiderülni nyilván). Azt mondta az ingatlanos, hogy a legalja amit kapni szeretne a tulaj, az 25M, de akkor kifizeti az 1M tartozást is ami rajta van. Kicsit nevetségesnek érzem, hogy ennyire nem rugalmas, de részemről lezárva, adja el annak aki ad ennyit érte.
Egy percet ne izgasd magad miatta, fogsz találni milliót, mert még csak most indul az ingatlanszezon!
Szerintem se izgasd magad rajta.
Egyébként a birtokba adás és a bank hitelkiutalása között ne keresd a párhuzamot. Egyrészt irreális határidőket hiába szabsz, ezt a hülye is tudja. Másrészt ehhez viszont neki az égvilágon semmi köze.
Gondolom a tulajdonos szerette volna akkori határidővel birtokba adni, ezért nyomta a süket dumát, csak nem értem miért nem lehet ezt korrektül megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!