Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Eladnám a házamat. Szerintetek...

Eladnám a házamat. Szerintetek érdemes ingatlanközvetítő segítségét igénybe venni, vagy saját magam hirdessem? Mik a tapasztatok?

Figyelt kérdés

2018. márc. 14. 16:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%
A szerződés mint fent. Az ingatlanosokat meg kell vàlogatni, mert nagyon sok a béna. Legjobb, ha olyan ismerős tud ajànlani, akinek a hàzàt eladta. Két éve egy tapasztalt ingatlanosra bíztam, mivel màsik vàrosban voltam és ezért nem tudtam foglalkozni a hàz megmutatàsàval. Nagyon gyenge hirdetést tett fel internetre, ezért mégis készítettem egyet én is, sajàt fotókkal, rendesen bemutatva a hàzat. 1 nap alatt adtam el, a sajàt hirdetésemmel, pedig ugyanarra az oldalra tettem fel, később.
2018. márc. 17. 08:44
 12/13 anonim válasza:

Én BENNE LAKÓKÉNT ingatlan közvetítőhöz fordultam és nem bántam meg, mert idegen emberek rossz szándékkal is "feltérképezhetik a terepet".Ingatlanos rendelkezik minden érdeklődő adataival!

Üres házat is adtam el, közvetítő nélkül de az sokkal tovább tartott.

2018. ápr. 23. 05:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó - az ingatlanos is ugyanúgy vadidegeneket visz oda, akik bármilyen szándékkal érkezhetnek, és az adataikat max a megtekintés végén kéri el, és nem ellenőrzik le tehát bármit beirhat ha akar.
2018. ápr. 23. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!