Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki Budapesten nyugalomra...

Aki Budapesten nyugalomra vágyik, de nem külvárosba, az hova költözik?

Figyelt kérdés

Legyen sok zöld, sok-sok fa, park, játszótér, futási lehetőség.

Jobban szituált panel vagy tégla lakótelep, vegyesen kertes társasházak és nagyobb épületek...

De metró a közelben, villamosok, 10-ig nyitva tartó, reálisan közeli bolt, normál nyitvatartású patika, étkezési lehetőségek, pékségek (ahol normális pl reggelit is lehet venni).

Ilyen igényekkel hova érdemes költözni?

2018. febr. 7. 18:39
1 2 3
 21/24 NovaZeox103 válasza:
A Dunapart miatt sem kell aggódnod. Most újitották föl, és van mellette futópálya, biciklipálya.Az a neve Moszkva sétány.
2018. febr. 9. 17:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Újlipótvárosi lakótelep
2018. febr. 12. 19:32
 23/24 anonim ***** válasza:
Találtál már valamit? Engem is érdekelne, csak sajnos 180 km-re lakom és személyesen nem sok lehetőségem van végigjárni a városrészeket. Nálam max. 50M a keret, ebbe a bútoroknak esetleges felújításnak is bele kell férni.
2018. márc. 8. 08:25
 24/24 anonim ***** válasza:

Már válaszoltam egyszer, de megint megteszem, kicsit részletesebben.

Nos újlipótvárosi lakótelep, ilyen 70-es évekből származó panelok, nagyon kellemes, közel a Duna. A közelben van Spar, Aldi, Lidl, viszont kicsit bentebb sétálva vannak már elég jó vendéglátó helyek.

Városligeti fasor környéke: Bajza utca, Lövölde tér részre gondolok itt, a Damjanichon vannak kávézók, helyek, van egy hatalmas nagy Spar és ott a Városliget. Viszont azért annyira nem mondanám jó környéknek, kissé prolis már.

Kelenföld: Picit drágább, mondjuk ott a Feneketlen tó fele elég kellemes rész. A Bikás park meg egy nagy lakótelep, sokan esküsznek rá, én nem.

Gazdagrét: 11. kerületben kellemes lakótelep. Felkapott.

Zugló: Istvánmező nem rossz, a többi részét nem ismerem.

Remélem tudtam segíteni. Ezek relatíve metróközeli helyek is.

2018. márc. 15. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!