Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Aki Budapesten nyugalomra...

Aki Budapesten nyugalomra vágyik, de nem külvárosba, az hova költözik?

Figyelt kérdés

Legyen sok zöld, sok-sok fa, park, játszótér, futási lehetőség.

Jobban szituált panel vagy tégla lakótelep, vegyesen kertes társasházak és nagyobb épületek...

De metró a közelben, villamosok, 10-ig nyitva tartó, reálisan közeli bolt, normál nyitvatartású patika, étkezési lehetőségek, pékségek (ahol normális pl reggelit is lehet venni).

Ilyen igényekkel hova érdemes költözni?

2018. febr. 7. 18:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
64%

Álomországba.

Először a 12. kerület, Istenhegyet ajánlottam volna, de olyan elvárásaid vannak..

2018. febr. 7. 18:52
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Őrmező -villamosok- kivételével minden van
2018. febr. 7. 19:14
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Bikás-park.
2018. febr. 7. 19:16
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 11. ilyen, de lehet, hogy több fát szeretnél. Bikás park (futási lehetőséggel) Feneketlen tó, Kopaszi gát, Gellérthegy, 30 perc alatt elérsz kirándulós helyekre is. De ezzel egyidőben van 4-es metró és nagyon sok villamos, busz. Ott az Allee, Tesco stb.
2018. febr. 7. 19:17
 5/24 A kérdező kommentje:

Számomra a 11. kerület legtöbb általam ismert városrésze kellemesen zöld, ligetes, nyugis. Még a panelokat is kitakarják a fák. :)

Viszont nem 100%-ig szimpatikus a kerület. :(

Tényleg, Vizafogó?

2018. febr. 7. 19:20
 6/24 anonim ***** válasza:

Pl.

Rózsadomb

2018. febr. 7. 20:03
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézegess a XIV kerületben, az a Városligettel kezdődik.

Elvileg az összes általad szabott feltételnek megfelel.

2018. febr. 7. 21:16
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Zugló, a Mexikói út, Amerikai út, Korong utca környéke. Ott a metróvégállomás, buszok a belvárosba, vannak boltok. A vasút túloldalán az egész Városliget, igaz, felújítás alatt, de egy-két év múlva gyönyörű lesz. A Bosnyák téri piac verhetetlen, sőt most úgy néz ki, mögötte megépül a Mundo bevásárlóközpont. Addig az Árkádig el kell menni...
2018. febr. 7. 22:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
A tömegközlekedési igényeid kivételével: jól szituált 25 ezres kisvárosba. Ott minden közel van, mert kicsi :DD. Sok a zöld, a kert, stb, társasházak, kertesek. Tudok ilyet :D. Bocsi
2018. febr. 8. 00:37
 10/24 A kérdező kommentje:

Ismerek egy-két községet és kisebb, pont kb 25 ezres várost. Azt veszem észre, ott pont könnyebben el lehet intézni a vásárlást, patikát, mint a fővárosban. A községekben vannak boltok, kisboltok is, van, amelyikben több is, Budapesten meg tudok több tízezres városrészeket, ahol sokat jártam és még nem szúrtam ki egyetlen kisboltot sem.

Úgyhogy élethelyzetem miatt főváros, de amúgy kisvárosnak jobban örülnék.

2018. febr. 8. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!