Bérbeadás céljából családi házat, vagy inkább lakást célszerű vásárolni?
Csatlakozom 1-eshez, én is inkább 2 kis lakást vennék.
Családi ház mindig több gond, úgy van értelme családi házat bérbeadni, ha találsz egy lelkiismeretes bérlőt, aki több
évig marad, aki tényleg értékeli a nagyobb életteret, a kertet.
Szerződésben kell rögzíteni a kerti munkák elvégzését.
A kertes házért többet tudsz elkérni, főleg ha rugalmas vagy és engeded a kisállattartást, gyereket stb.
A lakásért is többet tudsz elkérni,ha megengeded,hogy vigyenek kisállatot és gyereket.
Hidd el,akik nagyon kétségbe vannak esve, mert nem találnak albit mondjuk a kutyájuk miatt, azok hajlandóak többet is fizetni,csak vihessék magukkal a kutyát. Nem nagyon látják ezt be akik bérbe adják. Pedig így van. Max több kauciót kell kérni és belefoglalni a szerződésbe is,hogyha az állat rongál valamit,akkor kötelesek megcsináltatni,vagy le lesz vonva a kaucióból. Olyan sokat bukni nem lehet rajta szerintem, főleg ha bútorozatlanul adod ki,akkor nem sok kárt tud tenni az állat..
Amúgy mindkettőt megéri kiadni, de talán a panel kelendőbb ,bár abból nagyobb a választék, kevesebb kiadó családi házat szoktam találni.
Lakást.
Ahogy írták nagyobb a célcsoport.
Jó helyen. Tuti megtérül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!