Haa egy lakást már május óta hirdetnek, az miért lehet?
Melyik az a hirdetés? Segítek megválaszolni.
- ha nem teszed be, akkor érdemes lekérni - pl. ingatlan.com on- úgy, hogy térképes nézet legyen. Kiderül, hogy mi veszi körül, illetve a környező házak milyen árban vannak.
- megnézed, hogy milyen módon jutsz el pl. egy buszmegállóba, milyen a környék ellátása. Útvonalterv.
- megnézed a tulajdoni lapot, hogy rendezett-e.
Nincs mellette kisebbségiek putrija? Akkor azért nem lehetett eladni.
Menj és nézz körül, menj be pl. boltba, kocsmába és érdeklődj.
Mi pont úgy jártunk, mint a 7-es. A tulajdonos március óta árulta a lakást, talált is rá vevőt, akiről kiderült, hogy nem hitelképes, így eltűnt. Lelohadt a lelkesedésük, így egy darabig nem vették komolyan a dolgot, a népszerűbb oldalakról le is vették a hirdetéseket, de azért még megtaláltuk a múltját. Ők nem kerteltek, elmesélték a történetüket. Viszont mivel be volt állítva a hirdetésfigyelő, ezért én aznap telefonáltam, amikor feltették a hirdetést. Képek alapján nem volt annyira szimpi és ha csak elgurultunk volna arra, valószínű sosem mentünk volna be a társasházba. Forgalmas helyen van, főút mellett, ugyanakkor hátsó lakás, zöldre néz, ami rengeteget számít. Beleszerettünk.
A szomszéd egy éve árulja a lakását és kp-s vevőt vár, amit szerintem várhat is még egy darabig. Drágán is adja. Akinek van ennyi kp-ja, az már nem ilyen és nem ekkora lakást keres.
Az is lehet, hogy nem oké a környék, vagy nem is gondolja annyira komolyan.
Szóval rengeteg indoka lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!