Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Haa egy lakást már május óta...

Haa egy lakást már május óta hirdetnek, az miért lehet?

Figyelt kérdés
nekem persze azt mondták, hogy két hete hirdetik csak, pedig találtam róla egy májusi hirdetést is. mi lehet a gond az ilyen lakásokkal? közel a központ, pár percre, kis bolt, buszmegálló közvetlen mellette. igaz főút mellett van. olyan gyanus ez nekem, h nem sikerül eladni
2018. jan. 20. 08:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Melyik az a hirdetés? Segítek megválaszolni.

- ha nem teszed be, akkor érdemes lekérni - pl. ingatlan.com on- úgy, hogy térképes nézet legyen. Kiderül, hogy mi veszi körül, illetve a környező házak milyen árban vannak.

- megnézed, hogy milyen módon jutsz el pl. egy buszmegállóba, milyen a környék ellátása. Útvonalterv.

- megnézed a tulajdoni lapot, hogy rendezett-e.

2018. jan. 20. 11:29
 12/13 anonim ***** válasza:
72%

Nincs mellette kisebbségiek putrija? Akkor azért nem lehetett eladni.

Menj és nézz körül, menj be pl. boltba, kocsmába és érdeklődj.

2018. jan. 20. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
73%

Mi pont úgy jártunk, mint a 7-es. A tulajdonos március óta árulta a lakást, talált is rá vevőt, akiről kiderült, hogy nem hitelképes, így eltűnt. Lelohadt a lelkesedésük, így egy darabig nem vették komolyan a dolgot, a népszerűbb oldalakról le is vették a hirdetéseket, de azért még megtaláltuk a múltját. Ők nem kerteltek, elmesélték a történetüket. Viszont mivel be volt állítva a hirdetésfigyelő, ezért én aznap telefonáltam, amikor feltették a hirdetést. Képek alapján nem volt annyira szimpi és ha csak elgurultunk volna arra, valószínű sosem mentünk volna be a társasházba. Forgalmas helyen van, főút mellett, ugyanakkor hátsó lakás, zöldre néz, ami rengeteget számít. Beleszerettünk.

A szomszéd egy éve árulja a lakását és kp-s vevőt vár, amit szerintem várhat is még egy darabig. Drágán is adja. Akinek van ennyi kp-ja, az már nem ilyen és nem ekkora lakást keres.

Az is lehet, hogy nem oké a környék, vagy nem is gondolja annyira komolyan.

Szóval rengeteg indoka lehet.

2018. jan. 20. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!