Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Nem szűrik ezeket ki, vagy...

Nem szűrik ezeket ki, vagy pénzért tökmindegy mennyit és mit hirdetnek?

Figyelt kérdés

A jófogás a településünkön jelenleg 37 találatot hoz házra, ebből 25 ami különböző ingatlan, sok meg van hirdetve 3-4x is (ingatlanosok által).

Ezt nem szűri a jófogás csapata, ha már egyszer átnézik a hirdetéseket? Elég zavaró hogy keresi az ember a házakat, és akkor ugyanaz van egymás után 4x...

2018. jan. 5. 06:14
 1/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Nem feltétlen ugyanaz az ember nézi át a hirdetéseket. De amúgy sem tisztük eldönteni, hogy az adott ingatlan/termék ugyanaz-e, mint a másik, csak azt, hogy az adott hirdetés rendben van-e. Nekik csak jó, ha több helyről kapnak pénzt ugyanazért.
2018. jan. 5. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne hirdethetné akár 15 ingatlanos is ugyanazt a házat/lakást? Attól az még egy külön hirdetés, különböznek a hirdetés feladói.
2018. jan. 5. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

ingatlan.com on is többször van egy ház kivéve ha regisztrálsz és úgy lépsz be.

Én most azon dühöngök inkább, hogy nem veszik le ami eladó, de az ingatlanosok sem, nem csak a tulaj...

2018. jan. 5. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:

"hogy nem veszik le ami eladó" ez "hogy nem veszik le ami NEM eladó" akart gondolom lenni.

Igen, az is előfordul, hogy más hirdetőoldalon már 2 éve hirdetett ingatlan is fent van, megörül az ember, na ez jól néz ki elsőre, árban is nagyjából stimmel, már hívnád mikor észreveszed az apróbetűt hogy hopp, ez már nagyon régi hirdetés.

2018. jan. 5. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Igen bocsi ami elkelt arra gondoltam.

De még fel is hív az ingatlanos, hogy már eladták és továbbra is ott díszeleg az ingatlan iroda oldalán...

2018. jan. 5. 13:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, ezt megcsinálják ingatlanosok, ilyen "húzó" hirdetésnek, vagy nemtom, és sokszor a tulaj is dühöng.

A kérdésre válaszolva. Mondjuk én eladom a lakásomat, megkeres tizenöt ingatlaniroda, ebből néggyel leszerződöm. (Nem kizárólagosra). Plusz hirdetem én is, mint tulaj. Akkor a négy ingatlaniroda négy külön cég, én minddel leszerződtem, és mind a négyen ugyanazt hirdetik, az én lakásomat. Ehhez a jófogásnak semmi köze. Ez nem ugyanaz, mintha én tenném fel egy nap ötször a saját lakásom hirdetését.

Most gondolj bele: mondjuk három webáruházat vegyünk, amelyik nike cipőt árul. És ők úgy gondolják, hogy a jófogáson is akarnak vevőt szerezni. Akkor mindhárom feltesz vagy tíz pár nike cipő hirdetést, lehet, hogy ugyanazokat. A nike cipő egy termék. Be lehet helyettesíteni bármilyen okostelefonnal. Az én lakásom is egy termék. Azt a felületet használja mindenki, a jófogást. (Mert nincs az országban másik (nem) """ingyenes"""" apróhirdetési oldal).

2018. jan. 6. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!