Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Haa egy lakást már május óta...

Haa egy lakást már május óta hirdetnek, az miért lehet?

Figyelt kérdés
nekem persze azt mondták, hogy két hete hirdetik csak, pedig találtam róla egy májusi hirdetést is. mi lehet a gond az ilyen lakásokkal? közel a központ, pár percre, kis bolt, buszmegálló közvetlen mellette. igaz főút mellett van. olyan gyanus ez nekem, h nem sikerül eladni
2018. jan. 20. 08:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vagy drága vagy lehet ők maguk vették le, mert azért tavaly óta is drágult.
2018. jan. 20. 08:43
 2/13 A kérdező kommentje:
januárban is hidették most
2018. jan. 20. 08:50
 3/13 A kérdező kommentje:
és az árat nem is változtatták meg május óta
2018. jan. 20. 08:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell nézni személyesen és akkor kiderül.
2018. jan. 20. 09:13
 5/13 A kérdező kommentje:
már megnéztük,szépen felújított. ezért ssem értem
2018. jan. 20. 09:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi vevőknek nem felelt meg, ennyi. Ha megnézted, és nem volt vele baj, akkor valamilyen szubjektív ok miatt nem vették meg eddig: láttak jobbat, kicsi volt, találkoztak egy szomszéddal, aki nem volt szimpi, stb. Rengeteg ok van, amiért nem veszünk meg egy lakást.
2018. jan. 20. 09:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet megegyeztek valakivel az intézte a hitelt végül mégse kapta meg. Ilyekkel hónapok elmehetnek.
2018. jan. 20. 09:52
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
Jókat írtak az előzőek, én mégis inkább túlárazottságra gyanakszom.
2018. jan. 20. 10:35
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Én is arra tudok gondolni, hogy drága, nem ér annyit.

Ha jó áron lenne és tényleg minden ok, fel van újítva,közel a bolt stb akkor szerintem hamar elkapkodták volna.

De én akár a főutat is mondhatnám,az sem előny szerintem.

Aludtam már főút melletti házban. Eléggé behallaszanak a kocsik zajai, nem mindenki szereti ha zajos.

Nyáron meg főleg, nyitott ablaknál aludni nem nagyon lehet.

2018. jan. 20. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

még az jutott eszembe,hogy lehet az eladók miatt van ez.

voltam már úgy háznézőben, hogy elvileg hirdették folyamatosan, gyakorlatilag meg nem is akarták eladni.

amikor komolyabbra fordult a beszélgetés, hogy akkor mikor tudnának kiköltözni, ha kpban fizetnénk mikor lehetne átadni,akkor egyből hárítottak és úgy tűnt,hogy nem is akarják ők eladni igazán.

2018. jan. 20. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!