Haa egy lakást már május óta hirdetnek, az miért lehet?
Figyelt kérdés
nekem persze azt mondták, hogy két hete hirdetik csak, pedig találtam róla egy májusi hirdetést is. mi lehet a gond az ilyen lakásokkal? közel a központ, pár percre, kis bolt, buszmegálló közvetlen mellette. igaz főút mellett van. olyan gyanus ez nekem, h nem sikerül eladni2018. jan. 20. 08:37
1/13 anonim válasza:
Vagy drága vagy lehet ők maguk vették le, mert azért tavaly óta is drágult.
2/13 A kérdező kommentje:
januárban is hidették most
2018. jan. 20. 08:50
3/13 A kérdező kommentje:
és az árat nem is változtatták meg május óta
2018. jan. 20. 08:50
4/13 anonim válasza:
Meg kell nézni személyesen és akkor kiderül.
5/13 A kérdező kommentje:
már megnéztük,szépen felújított. ezért ssem értem
2018. jan. 20. 09:34
6/13 anonim válasza:
Az eddigi vevőknek nem felelt meg, ennyi. Ha megnézted, és nem volt vele baj, akkor valamilyen szubjektív ok miatt nem vették meg eddig: láttak jobbat, kicsi volt, találkoztak egy szomszéddal, aki nem volt szimpi, stb. Rengeteg ok van, amiért nem veszünk meg egy lakást.
7/13 anonim válasza:
Az is lehet megegyeztek valakivel az intézte a hitelt végül mégse kapta meg. Ilyekkel hónapok elmehetnek.
8/13 anonim válasza:
Jókat írtak az előzőek, én mégis inkább túlárazottságra gyanakszom.
9/13 anonim válasza:
Én is arra tudok gondolni, hogy drága, nem ér annyit.
Ha jó áron lenne és tényleg minden ok, fel van újítva,közel a bolt stb akkor szerintem hamar elkapkodták volna.
De én akár a főutat is mondhatnám,az sem előny szerintem.
Aludtam már főút melletti házban. Eléggé behallaszanak a kocsik zajai, nem mindenki szereti ha zajos.
Nyáron meg főleg, nyitott ablaknál aludni nem nagyon lehet.
10/13 anonim válasza:
utolsó vagyok
még az jutott eszembe,hogy lehet az eladók miatt van ez.
voltam már úgy háznézőben, hogy elvileg hirdették folyamatosan, gyakorlatilag meg nem is akarták eladni.
amikor komolyabbra fordult a beszélgetés, hogy akkor mikor tudnának kiköltözni, ha kpban fizetnénk mikor lehetne átadni,akkor egyből hárítottak és úgy tűnt,hogy nem is akarják ők eladni igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!