Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Melyik lakást vegyem meg a...

Melyik lakást vegyem meg a kettő közül?

Figyelt kérdés

Befektetési céllal venném

1. 31 m2-es, 10 éves ház első emeletén, kitűnő állapotban, utcai, Blahanal a körúttal párhuzamos utcában, Rákóczi tér is 2 perc gyalog, semmit nem kéne rákölteni

2. Dob utca körúton kìvüli részén, majd 100 éves házban 2. emelet (körfolyosós, lift nincs és van egy enyhe tériszonyom), utcai, 44 m2-es lakás, 1 szoba +gardrób +galéria, elvileg kisebb felújításokat kellene végezni (az alapján amit az ingatlanos elmondott) +festés.

Árban egyforma mindkettő.

2018. jan. 6. 23:48
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja és a 2esben dupla annyi a közös költség mint az 1esben, 1esben van legkondi is pl.
2018. jan. 6. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Blaha környékén nem laknék.
2018. jan. 6. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A Blaha mellettit.

Jobb állapotban van a ház és a lakás, helyileg nem nagy különbség, mindkettő Körúton kívül van.

2 metró is egy köpésre van. Ráadásul a 10 éves házban valszeg normálisabbak a szomszédok is.

2018. jan. 7. 00:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
eyik helyen sem szeretnék lakni, de befektetésként talán inkább Blaha. Jó a közlekedés, könnyen és gyorsan megközelíthető + 1 éves ház, kevesebb meglepetés (vezetékek, csőrendszer,...)
2018. jan. 7. 11:18
 5/11 TappancsMancs ***** válasza:
100%
A négyzetméteren kívül semmi se szól a 2. mellett. Ha nem laknál ott a tériszony semmit se számít.
2018. jan. 7. 12:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha befektetési céllal veszed, akkor gondolj arra, ahogy az 1-est nagyon nehezen fogod eladni, de még kiadni is, mert az egyik legsötétebb része a VIII. ker-nek a Blaha és Rákóczi tér közötti szakaszon levő utcák.

2-est a körfolyosó és a lift hiánya miatt nem venném meg, meg egyébként sem tériszonyosnak való már csak a galéria miatt sem.

Keress tovább, fogsz még találni!

2018. jan. 7. 12:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nincs 50 millióm lakásra, de még 30 se, és ebben az árfekvésben a legtöbb eladó lakás nem a legvilágosabb, sok a földszinti is, illetve sok a rossz állapotú. Még ez a kettő amit néztem egész jó volt.
2018. jan. 7. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Őszintén szólva nem merek neked tanácsot adni, nem véletlenül olcsó mindkettő, mert mindkettőnek véres a torka.

Muszáj neked ezen a környéken?

Ne tekintsd kíváncsiskodásnak, de mennyi a kereted?

(Esküszöm nem megyek hozzád kölcsönkérni!:)

Ha van max.15milliós kereted, itt van 85 budapesti lakás, mindegyik 2 szobás, 45 m2 feletti, nézd meg ezeket!

Úgy állítottam be, hogy elvben egyik sem önkormányzati, de azért figyelj!

A VIII.ker-nek is vannak elfogadhatóbb részei, hátha találsz ezek közt, én nem néztem át.

[link]

2018. jan. 7. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Mégis belenéztem, a "banki követeléseseket" szerintem ugord át, nem érzem tiszta ügynek!
2018. jan. 7. 20:26
 10/11 A kérdező kommentje:
20 millió körül keresek, és nem egyszerű. 15 millióból biztos hogy nem lehet kiadható lakást venni.
2018. jan. 8. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!